Tigara electronica sprijina renuntarea la fumat

Cat de tare sau de concentrat este un elichid care se foloseste in tigara electronica este foarte important mai ales pentru fumatorii adevarati. Gradul de tarie al elichidului este dat de nivelul de nicotina din compozitia fiecarui elichid, si se pare ca - desi pe piata exista si suficiente variante de lichide care nu contin nicotina ci doar arome diferite - elichidele preferate sunt tot cele care contin si un anumit nivel de nicotina. Aceasta compenseaza, in general, nicotina din tigari, de care are nevoie organismul celui care incearca sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice. 

Majoritatea incepatorilor in ale tigarii electronice, cei care renunta la fumat, aleg sa inceapa cu lichide mai puternice si apoi trec la reducerea gradata a nivelului de nicotina din elichid. Reducerea gradate se poate face fie prin cumpararea de elichide cu nivel mai scazut de nicotina, fie prin adaugarea unei cantitati mici de glicerina vegetala. O alta cale de a obtine un grad mai scazut de nicotina este achizitionarea unui lichid care nu contine deloc nicotina si cu care se poate face un mix. De asemenea, vaperii mai experimentati pot trece la elichide de tipul DIY - Do It Yourself – pe care si le pot prepara singuri, acasa, dupa bunul plac, folosind exact componentele pe care si le doresc si in cantitatile pe care si le doresc.

Oricare ar fi tipul de elichid pentru care un vaper opteaza la un anumit moment dat, cert este ca numarul fumatorilor de tigarete clasice care incearca sa renunte la fumat cu ajutorul tigarilor electronice este unul din ce in ce mai mare. Ca metoda are sau nu succes o vor arata studiile cu privire la numarul celor care reusesc sa renunte la fumat intr-un interval anume de timp si cu privire la metodele care s-au dovedit a fi eficiente. Ceea ce este cert este ca prin folosirea tigarii electronice este diminuat numarul de elemente nocive care ajung in organismul uman odata cu inhalarea fumului de tigara.

No comments:

Post a Comment