Zeolit mineral intareste sistemul imunitar

Zeolit mineral este un produs foarte bun pentru persoanele care doresc sa elimine toxine din organism, pentru cei care au nevoie de intarirea sistemului imunitar, ca si un imunostimulator, regleaza nivelul de Ph din sange, neutralizeaza efectul produs de radicalii liberi, elimina stresul oxidativ si multe altele.

Zeolit mineral este un produs foarte bun folosit ca si supliment alimentar, avand in vedere ca majoritatea toxinelor pe care le acumulam provin practic din alimentele pe care le consumam in mod gresit. Produsul insa poate sa fie consumat si in mod preventiv dar si ca adjuvant in cazul bolilor foarte grele, cele de tip cronic, precum diabetul zaharat, arteroscleroza, infertilitate, afectiuni hepatice, gastrita, ulcer gastric, ciroza, reumatism, iradiere, intoxicatie cu metale grele, osteoporoza, boli cardiovasculare, boli din sistemul nervos, infectii virale si multe altele. In plus zeolit mineral poate sa fie utilizat si ca adjuvant in radioterapie si in chimioterapie in cazul bolilor canceroase, in special daca vorbim despre cancer la san, cancer de col uterin, cancer de prostata, cancer la plamani sau cancer de piele. Produsul in sine nu reprezinta un medicament, el poate sa fie vazut ca si un supliment alimentar, o necesitate zilnica, avand in vedere ca traim in mediul poluat in care traim, si avem acest stil de viata extrem de agitat.

Fara dorinta de a speria sau de a influenta negativ oamenii, trebuie sa mentionam ca momentan absolut niciun produs din cele pe care le consumam nu mai este natural ceea ce duce la o crestere a intoxicatiilor cat si a asimilarii de toxine in organism, avand in vedere ca toate produsele sunt procesate chimic, cu exceptia celor pe care poate le primim de la tara, direct de la sursa, de la taranii care nu adauga niciun fel de ingrasamant natural. Subliniind acest aspect mentionam ca Zeolit ajuta la pastrarea unui echilibru natural al organismului.

No comments:

Post a Comment