Transporta marfa rapid si sigur in Europa cu o firma de inchirieri autoutilitare international

Daca ai o afacere in tara si trebuie sa transporti marfa in afara granitei, operatiunea se poate dovedi costisitoare si stresanta. Detaliile care trebuie puse la punct, incarcatul marfurilor si nesiguranta transportului din cauza unor masini uzate, nu tocmai potrivite pentru tipul de marfa transportata sunt doar cateva aspecte ale unei incercari esuate de aprovizionare a firmei sau companiei din alta tara. Pentru a nu da gres apeleaza la o firma de inchirieri autoutilitare international care are in dotare masini speciale pentru toate tipurile de transport si oameni pregatiti sa iti duca marga in siguranta pana la destinatie.

Un exemplu ideal de firma de transport marfa este transportsigur.ro, a carei experienta de peste 10 ani o situeaza pe locurile fruntase in topul celor mai cautate firme de profil din Romania. Masinile oferite in serviciul de inchirieri autoutilitare international au un gabarit de pana la 3.5 tone, au si lift in spate si liza electrica, pentru marfa cu specificatii stricte de transport sau pentru cea mai grea, soferii sunt experimentati si au kilometri intregi pe foile de drum – alegerea lor e optionala.

Costurile de transport sunt diminuate, confortul e maxim, marfa ajunge rapid la destinatie, toate bunurile fiind asigurate cu accesorii speciale – gabaritul redus permite masinilor sa se strecoare atat in centrul oraselor, cat si in zonele turistice. La inchirieri autoutilitare international vei sti intotdeauna unde se afla transportul, intrucat fiecare masina are GPS si sisteme moderne de telecomunicatii, asistenta si consilierea este oferita non-stop pe toata perioada deplasarii marfurilor dintr-un loc in altul. Verificarile si reviziile la zi si experienta soferilor nu vor permite niciunui eveniment sa perturbe planul de transport organizat minutios de echipa http://transportsigur.ro.

Depinzand de distanta care se va parcurge, autoutilitarele se pot inchiria pentru o zi sau cateva saptamani, la preturi avantajoase si adaptate oricarui buzunar. Te-am convins? Intra si tu pe site si discuta cu unul dintre consilierii firmei pentru a transporta marfa in siguranta si cat mai rapid spre destinatia din alta tara!

No comments:

Post a Comment