Cum sa obtii cea mai ieftina cazare costinesti 2015?

Problema preturilor prea mari practicate pe litoralul romanesc mai ales in perioada verii ii determina pe romani sa prefere litorarul bulgaresc sau cel grecesc in detrimentul unor locuri foarte frumoase pe care litoralul nostru inca le mai pastreaza. Nu e neaparat sa cheltuiti o avere pentru doar cateva zile de cazare costinesti 2015 si nici nu trebuie sa va anulati concediu si sa plecati la tara doar pentru ca e prea scumpa cazarea. Exista mai multe modalitati prin care puteti sa mergeti la mare si sa faceti si putina economie.

Prima dintre ele ar fi cea a gasirii unui particular care sa ofere cazare costinesti 2015, si pe care il puteti tine alaturi de dvs. atatia ani cat e dispus sa ofere cazare. Daca va imprieteniti cu el puteti chiar sa aflati si mici secrete pentru un sejur perfect, va poate gati mancare specifica zonei, puteti negocia pretul cazarii si eventuale reduceri daca mai veniti si altadata. Daca nu va convine particularul, atunci puteti sa mergeti cu cortul la mare, cazare costinesti 2015 va fi atunci zero, veti putea sta pe plasa, in locurile special amenajate, veti putea dormi fix langa mare, pe plaja. In locul cortului puteti sa folositi casutele din camping sau rulotele prietenilor care vin cu masini speciale la mare, cu tot ce le trebuie pentru a petrece mai mult decat un sejur acolo. Alta metoda de a mai economisi un ban ar fi sa va cazati la pensiuni, care sunt mai ieftine decat hotelurile, nu sunt asa de multi oameni, serviciile sunt de calitate, gazdele primitoare, peisajul din jurul pensiunilor e foarte atragator. La fel ca si in cazul apartamentelor inchiriate, puteti sa va imprieteniti cu proprietarul pensiunii si puteti negocia chiar, daca acesta va permite, pretul si includerea unor alte facilitati la cerere in oferta personalizata.

Cele mai multe si mai bune oferte, verificate si serioase, de cazare costinesti 2015 le gasiti doar la InfoCazareCostinesti, un site care si-a propus sa adune doar cele mai ieftine si mai calitative oferte din Costinesti, numai bune pentru un sejur lipsit de griji pe litoralul romanesc.

Fecalele umane, poate cea mai buna si mai ieftina sursa de … aur?

Zilnic mergem o data sau de mai multe ori la baie pentru a scapa organismul de toxine si a elimina fecalele umane atat de rele pentru intestinte si pentru starea noastra generala. Foarte multe lume nu se gandeste ca atunci cand tragem apa pierdem milioane de euro, care se duc fix pe… apa sambetei. Nu, nu e o gluma proasta, e o realitate descoperita de oamenii de stiinta americani care au facut teste la statiile de epurare.

S-a constat ca materiile fecale pot fi o sursa de extractie pentru aur si alte metale pretioase si asta cu niste costuri mici si „materie” la dispozitie in cantitati nelimitate-daca ne gandim la cati oameni isi fac nevoiele importante cel putin o data pe zi, daca nu de mai multe ori, vom intelege ce potential are afacerea. Mediul inconjurator va fi protejat, pentru ca la extragerea din roca se folosesc diferite substante toxice eliberate apoi in mediu, vom avea aur si argint fara sa ne chinuim sa cautam prin munti si sa sapam pana ametim doar pentru cateva kilograme. De asemenea, excrementele umane mai contin si metale rare scumpe precum paladiu si vanadiu. Ganditi-va ca in America, o tara ca produce enorm de multe deseuri zilnic, doar jumatate din cantitatea de materii fecale din statiile de epurare e folosita in agricultura si pentru paduri, iar jumatate din cantitatea colectata e aruncata. Alt studiu a avut ca rezultat stabilirea unei cifre pe care americanii o pot castiga din propriile fecale, cam 13 milioane de dolari numai din metalele scoase din excremente umane.

Concentratia de metale pretioase din deseurile umane este la fel de valoroasa ca aceea din roci, fiind viabila din punct de vedere economic. Daca ar fi aplicat la nivel global, studiul ar putea sa ne dezvaluie ca intreaga planeta ar castiga enorm, material si la nivel de mediu inconjurator, daca ne-am folosi de tot ce arunca organismul nostru fara sa clipeasca.

De ce este important sa folosim anvelope de iarna in perioada rece a anului?

Venirea iernii a adus mereu cu ea o dificultate majora pentru toti proprietarii de automobile, din cauza conditiilor dificile de drum si rata accidentelor crescuta. Cele mai multe tari au anumite legi care pune in aplicare reglementarile de conducere, in aceasta perioada deosebit din an, una dintre cele mai importante specificatii fiind utilizarea de anvelope de iarna.

Desigur, exista si alte actiuni care trebuie sa fie facute de catre un conducator auto responsabil pentru a asigura siguranta pasagerilor si lunga durata de viata a masinii sale; cele mai relevante dintre acestea fiind cele verificate in timpul inspectiilor de siguranta (de exemplu schimbarea uleiului si alinierea rotilor). Chiar daca asa-numitele "anvelope all-season" sunt in foarte folosite, majoritatea soferilor sunt multumiti cu anvelopele iarna moderne, care inlocuiesc usor folosirea lanturilor si garanteaza o mai buna manevrare. Diferenta dintre acest tip special de anvelope si cele regulate, este compozitia de cauciuc (anvelopele de iarna au o concentratie mai mare de cauciuc natural), care permite o mai buna tractiune la temperaturi scazute.

O alta particularitate este existenta mai multor zone ale benzii de rulare mica, ceea ce reduce foarte mult riscul de acvaplanare. Pe de alta parte, anvelopele de iarna nu sunt suficiente pentru a garanta o calatorie in conditii de siguranta, intretinerea vehiculului constanta fiind necesara in timpul lunilor reci. Schimbarea uleiului si alinierea rotilor sunt doua dintre cele mai importante aspecte ale intretinerii pe timp de iarna. Mecanica moderna permite de asemenea, proprietarului sa verifice inainte si dupa unghiurile si sa le comparecu specificatiile tehnice. Cand vinde o masina (sau, in cazul unui accident), acest jurnal a tuturor inspectiilor de siguranta se poate dovedi a fi foarte util. In cele din urma, indiferent daca aceste masuri de precautie de iarna sunt impuse in mod legal, ele sunt vitale pentru siguranta si durabilitate.

Cladiri istorice pe care nu vei vrea sa le vizitezi niciodata

Casele lui Frank Lloyd Wright sunt de nelocuit. Omul din spatele muzeului Guggenheim, Frank Lloyd Wright este cel mai apreciat arhitect din toata istoria Americii. Adevarate simboluri ale designului modern, operele sale arhitecturale valoreaza imens si sunt cautate pe piata imobiliara. Multe dintre ele sunt nelocuibile. Un design nu foarte bine gandit le face sa nu poata fi casa nimanui. Unele se inunda din cauza ploii care cade prin acoperis, multe dintre ele distrugandu-se definitiv din cauza inundatiilor si torentelor de pe versanti. Altele au usi foarte stramte care nu permit sa muti mobila sau sa o bagai in camere, au bucatarii micute si prost gandite care nu iti permit sa gatesti ceva fara sa dai jos cine stie cate vase si linguri-nicio casa nu are pod, pivnita sau garaj. Ca sa fie reparate costa foarte mult-potrivit Wall Street Journal au fost si unii proprietari care au dat aproape dublu pe reparatii fata de pretul de cumparare al casei.

Filtre de apa de la La Fantana

Corpul nostru are in componenta sa, pe langa numeroase vitamine si minerale, diferite tipuri de lichide speciale, prin care si banala apa. Peste 70% din corpul uman e format din apa, un element fara de care nu am putea trai. Zilnic trebuie sa bem apa ca sa fim sanatosi, iar inima si restul organelor sa poata functiona in parametri normali. Pentru majoritatea oamenilor, principala sursa de apa e canalul din apartamente sau de la case. Totusi, apa care curge la robinet nu mai e demult potabila, asa cum se pretinde, de vreme ce tevile sunt vechi, tratarea apei se face cu foarte mult clor, diferite bacterii pot rezista la aceste tratamente.

Ce e de facut in aceasta situatie? O solutie la indemana ar fi sa cumparam filtre de apa, niste dispozitive revolutionare foarte usor de montat si care isi fac treaba de minune atunci cand vine vorba de purificarea apei de microorganisme daunatoare si diferiti agenti ce ne pot imbolnavi. La Fantana, brandul cu cele mai bune solutii de purificare apa de pe piata, va poate garanta prin fiecare produs cumparat din gama filtre apa ca fiecare pahar de apa pe care il veti bea dupa montarea aparatelor de purificare va fi 100% curat.

Filtrul de sedimente e ideal pentru rugina sau nisipul care va pot distruge flora intestinala, filtru pre-carbon scoate clorul rezidual din apa, dar si solventii si pesticidele. Ultrafiltrul distruge toti microbii, filtrul post-carbon este special gandit pentru a da apei gustul si mirosul natural, dar si aspectul placut. In plus, daca se doreste, se poate folosi si o lampa UV care distruge absolut toti virusii si toate bacteriile care au mai trecut de celelalte filtre inteligente.

Inlocuirea de  filtre apa se poate face la anumite perioade de timp predefinite, in functie de pachetul cumparat, intretinerea filtrului depinzand doar de modul in care e folosit si de cat de plina de impuritati este apa ce urmeaza a fi purificata.

Limbi care ascund ciudatenii lingvistice cel putin bizare

Tuyuca presupune sa explici totul. Cand englezii isi invata copiii sa vorbeasca au grija ca la inceput totul sa fie foarte usor. De aceea cartile dup care micutii invata engleza sunt pline de propozitii simple si ilustratii. Daca micutii sunt in stare sa invete perfect aceste propozitii, atunci pot trece si al lucruri mai grele. Nu este cazul limbii Tuyuca. De la bun inceput, fiecare propozitie rostita implica explicarea fiecarui cuvant.

Tuyuca este o limba vorbita de mai putin de 1.000 de oameni din Brazilia si nu permite doar sa afirmi ceva. In loc sa spui ca baiatul s-a jucat cu o minge vei spune baiatul s-a jucat cu o minge pentru ca eu l-am vazut. Cea mai simpla modalitate de a spune propozitia de mai sus este daca la final se folosesc „presupun”. Insa de departe, cele mai grele sunt genurile limbii, care sunt peste 140, inclusiv unele doar pentru obiecte. Chalcatongo Mixtec face intrebarile imposibile. V-ati gandit vreodata cat de simplu e sa puneti o intrebare in engleza? Un semn de intrebare, un auxiliar pus corect, o topica inversata si ai intrebarea. Insa daca rostim fraze in Chalcatongo Mixtec o sa ne simtim cam prost. Chalcatongo Mixtec nu are nici un fel de semnal care sa ne atentioneze daca suntem pe cale sa facem o afirmatie sau sa intrebam ceva.

Vorbita de doar ceva mii de locuitori din Oaxaca, Mexic, Chalcatongo Mixtec a fost studiata indeajuns de mult incat sa poti publica o intreaga carte de gramatica cu mii de pagini. Cu toate astea, nimeni nu a reusit sa depisteze niste intrebari simple cu raspuns de tip Da sau Nu. Depinde doar de cel interesat sa le gaseasca, pentru ca cel din fata ta nu te va ajuta nici cu intonatie, nici prin topica, nici prin ton. Totul depinde de context, asa iti dai seama usor daca e vorba de intrebare sau o de o simpla afirmatie.

Continutul - un factor important in SEO

Continutul– stai putin, asta suna a ceva din publicitate, nu...? Partial corect, pentru ca nu are exact aceleasi conotatii cu activitatea de copywriting din agentiile de publicitate. Cand vorbim de SEO copywriting, ne referim la inserarea de cuvinte-cheie intr-un text care promoveaza un anumit produs/serviciu in mediul online, pentru a putea fi gasit cu usurinta in cautarile organice ale motorului de cautare Google.

Atunci cand se optimizeaza pentru mediul online, scopul este ca un text sa fie “citit” mai intai de Google, iar apoi cautat, gasit si citit de vizitatorii acelui site. Deseori ultima parte nu mai este luata in considerare, optimizatorii incercand sa manipuleze rezultatele cautarilor in detrimentul vizitatorilor, oferind multe cuvinte-cheie, insa putin continut de calitate. La OSEOM insa avem grija sa livram corect si avantajos ambele:

  • Continut 100% RELEVANT pentru site, in primul rand 
  • Continut 100% pertinent pentru motoarele de cautare, in al doilea rand. 

Densitatea cuvintelor cheie (keyword density) pe o pagina este un subiect controversat pentru speciallistii SEO, fiind considerata multa vreme de o maxima importanta de unii si, mai nou, complet irelevanta de altii. Adevarul, am aflat noi din experienta, este ca pentru fiecare pagina web exista niste reguli destul de clare, procentuale, pe care densitatea cuvintelor-cheie trebuie sa le urmeze.

In ultimii ani, algoritmii Google s-au modificat pentru a ranka cele mai relevante pagini din punct de vedere al informatiei care se gaseste pe ele, continutul jucand un rol foarte important in optimizarea unui site. Cum competitia pe fiecare nisa online a crescut, site-urile de top isi actualizeaza periodic continutul site-ului.

Iata cateva reguli pentru SEO copywriting pentru site-ul tau:

1. Fii clar si concis

Dat fiind faptul ca majoritatea utilizatorilor de internet sunt constransi de timp si vor sa obtina o informatie rapid, textul trebuie sa sintetizeze esenta in primul paragraf si sa ofere informatiile pe care utilizatorii le cautau, iar apoi poti dezvolta cateva detalii (relevante) pe parcurs, pentru a avea un text bogat, aspect preferat de Google.

2. Creeaza o structura cu paragrafe

Un text conform cu standardele SEO nu se masoara doar prin numarul de caractere al articolului, organizarea acestuia in pagina fiind la fel de importanta. Separa textul in paragrafe pentru a putea fi citit mai usor. Este important, de asemenea, sa vezi cum arata pagina site-ului tau in diverse browsere, formatarea textului se poate schimba si in functie de marimea ecranului, deci asigura-te ca informatia importanta este plasata in partea de sus.

3. Fara repetitii „spam” ale cuvintelor-cheie in text

La inceputul anilor 2000 algoritmii motoarelor de cautare erau inca in plina dezvoltare si nou-aparutele tehnici de la finalul anilor 1990 inca puteau sa „profite” de confuzia creata intre relevanta textului si limitarile robotilor ce indexau paginile, ceea ce nu mai este cazul in prezent. Este important ca articolul sa nu fie plin de cuvinte cheie– azi mai mult ca oricand, e foarte posibil ca google sa-ti penalizeze site-ul rapid pentru „spamming”.

Pentru servicii SEO de calitate, apeleaza la OSEOM!

Tehnologia LED in viata de zi cu zi

Mintea umana a inventat si a descoperit multe lucruri care au facut viata mai usoara. Si inventia luminii este una dintre acele tehnologii care au schimbat viata noastra remarcabil. Imaginati-va ca daca lumina nu ar fi fost acolo, am mai fi putut sa ne vedem unii pe altii dupa apusul soarelui? Cu alte cuvinte, lipsa de lumina ar fi afectat viata noastra din toate punctele de vedere. Si surprinzator, lumina insasi a suferit diverse transformari.

De la becuri tungsten la becuri CFL, si de la becuri CFL la LED-uri; fiecare avansare a aratat semne fenomenale de progres. Si uimitor, astazi lumea incepe sa apartina luminilor LED. Tehnologia avansata a LED-ului ne-a uimit foarte mult in diferite moduri. Larga varietate de lumini cu LED-uri se face remarcata prin rezistenta acestora. Cu alte cuvinte, o puteti folosi pentru diferite scopuri. O puteti utiliza ca becuri cu halogen si o puteti folosi si in camera de zi precum si in dormitor etc. Pentru a clarifica situatia luam un exemplu: daca utilizati dispozitive de iluminare de la VreauLed.ro, le puteti folosi ca lumini reglabile mai degraba decat apeland la akte tipuri de lumini colorate normale. Puteti folosi banda de 12V cu LED-uri, LED-uri de 24V, canal de benzi cu LED-uri, etc. De asemenea, repararea acestora se face foarte usor. In mod similar, fiecare bec led este disponibil in diferite tensiuni de volti, dar scopul ramane acelasi. Interesant este ca acestea nu sunt destinate doar pentru utilizare rezidentiala, dar pot fi folosite si pentru utilizarea comerciala.

Cu alte cuvinte, luminile LED se pot instala oriunde si de catre oricine. Insa, depinde de dumneavoastra cum doriti sa utilizati aceasta tehnologie. Pe scurt, morala acestei prezentari este ca, daca nu ati inceput sa folositi becurile cu LED-uri pana acum, atunci ar trebui sa le cumperati imediat, astfel incat sa puteti vedea in casa dumneavostra rezultatele lor uimitoare.

Intre barbati

Cind se aduna doi-trei barbati la un loc (ca acum), subiectul discutiei nu poate fi altul decit despre femei. - Asa mare cum o vedeti, zise primul adulmecind in urma unei gospodine durdulii, pe deasupra, masiva si ciolanoasa, nu m-as da in laturi!
 - Te-ar face pilaf, ba! il zeflemi al doilea rizind. Nu vezi ce craci are?
 - Teama mi-e sa nu te dam disparut dupa aia, spuse si al treilea.Seamana cu o gaura neagra!.
- Pardon, relua primul, astea mari si grase, din cite stiu, sint mai strimte decit cele slabe!
- S-o crezi tu! il contrazise al doilea. Doctorii aia de femei baga mina in ele pina la cot! Slabe sau grase, totuna!
 - Si ce te faci cu cei cincisprezece-saisprezece centimetri ai tai? Te duci la fund! Al patrulea, Sigmund Freud adauga:”marea intrebare, la care nu stiu sa raspund, in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: ce vrea, de fapt, o femeie?”