Fa-i un cadou special micutului tau: cumpara-i o tricicleta

Vine Craciunul si iarasi esti pus in fata aceleiasi dileme din fiecare an: ce sa-i cumperi micutului tau, care a fost cuminte tot timpul anului si s-a jucat cat a fost ziua de lunga fara sa te deranjeze cu nimic. Ai putea sa-i iei niste masinute, daca e baietel, sau niste papusi colorate si frumos imbracate, daca e fetita, dar e un pic banal, toti copilasii au deja asa ceva. Ca sa ii starnesti interesul si sa il ajuti sa se dezvolte normal, sa poata avea un sistem muscular si osos perfect cel mai bine ar fi sa iei una dintre multele triciclete puse in vanzare de site-ul nichiduta.ro.

Produsele de calitate de pe Nichiduta sunt testate, sunt confectionate din materiale sigure pentru copilul tau, au finisaje special gandite pentru siguranta deplina cat timp le foloseste si sunt disponibile la preturi excelente. De exemplu, ii poti face cadou o tricicleta Derby, multifunctionala, care sa te ajute si pe tine, ca parinte, si pe el, sa va faceti viata de zi cu zi mai simpatica si mai usoara. Chiar daca mergeti prin parc sau doar prin fata blocului, rotile gonflabile permit o rulare fara miscari dure pentru pozitia copilului pe tricicleta, in vreme ce manerul care se adapteaza inaltimii parintelui poate fi utilizat oricand pentru controlul tricicletei in timpul mersului. Tricicleta Derby are parasolar, bena si gentuta detasabile, pneuri din cauciuc cu spuma fina inauntru, special pentru drumurile cu denivelari. Rotile se prind cu clapeta si pot fi detasate oricand, montajul si demontatul sunt simple si pot fi facute doar cu cheile din accesoriile primite impreuna cu produsul.

Unele modele de tricicleta au si protectie termica la ghidon si manerul de ghidare, au cosulete de depozitare in spatele locului unde sta micutul, dar si bara de protectie si suport pentru picioare. Puteti opta si pentru triciclete 3 in 1 sau 6 in 1, permitand configurarea produsului in trei pana la sase moduri, odata cu inaintarea in varsta a micutului si ajustarea dimensiunilor sale in functie de nevoile copilului. Rotile duble, manerul telescopic si suspensiile puternice asigura o stabilitate sporita a tricicletei si un confort foarte bun in timpul rularii.

No comments:

Post a Comment