Jobul si pilele

Stiu ca fiecare dintre voi, isi doreste, daca nu are deja, un job perfect. Nu stiu daca l-ati gasit. Eu sunt inca in cautare. Insa in majoritatea cazurilor, la orice loc de munca este carte un personaj din asta care e total pe langa, cu toate. Si culmea ca are salariu mai bun decat al tau si o functie mai importanta. De ce? Normal. E pila lui cineva. Si nu poti sa-i zici nimci urat, ca afla cel care l-a bagat in firma si sigur tot tu iesi sifonat.
 
La mine la serviciu, nu erau din astia angajati pe pile, insa erau altii din categoria cealalta. Cei care fac orice pentru a-si multumi seful. Astia dupa mine sunt oribili. Adica tie nu iti place ciorba de burta, dar daca seful te-a chema la masa si manca aia, musai sa manaci si tu, ca sa-l impresionezi. Lamentabil! Eu am zis ca nu o sa fac de-astea niciodata, insa vad ca trebuie sa o dau si pe partea asta, daca vreau sa-mi fie bine la job.
 
Stiu ca aveam o sefa, ce venea la munca pe la 9 jumate, isi bea cafea cam 2 ore, inca o ora la barfa prin birouri. Apoi isi lua pauza de masa, care in mod normal e de o ora. La ea era mereu de vreo 2. Intoarsa din pauza de masa, mai leneavea prin birouri si pe la 3 isi amintea de ce a venit la munca. Si la 18, pleca. Trist. Eu si cu inca un coleg trageam ca magarii si ea se plimba prin birouri.

Asta e treaba cu cei angajati pe pile, si cu cei care vor constant sa ii faca pe plac sefului.

No comments:

Post a Comment