Protejeaza-ti splina cu Splino Protect, medicament natural 100%

A face miscare este esential. Ne place sau nu, trebuie sa alergam, sa mergem la sala sau sa facem exercitii acasa, in intimitatea caminului nostru. Dupa miscare merge intotdeauna o masa copioasa, pentru a ne recupera energia pierduta. Si cand alergam si facem efort mai mare ca de obicei, si cand mancam un pic mai mult decat ne este necesar pentru ca ne place sau pentru ca senzatia de foame nu ne da pace, splina noastra sufera destul de rau. Cine a avut curiozitatea sa isi cunoasta corpul si pe dinauntru, nu numai cu ajutorul oglinzii, a observat ca splina se afla undeva in zona de sus a abdomenului, pitita intre coaste si diafragma.

Ce poate face acest organ micut de maxim 200 de grame este insa minunat. Ea, singurica, ne mentine sistemul imunitar pe „verde”, activ si gata sa ne apere tot timpul de virusi, microbi, paraziti. In interiorul ei, exista o adevarata uzina de tesuturi, unele albe, alte rosii. Cele albe contribuie la producerea limfocitelor, iar cele rosii filtreaza virusii sau bacteriile si nu le permite sa intre acolo unde nu au voie. O alta functie importanta a splinei este si curatarea organismului de globule rosii care au imbatranit. Cea mai grava afectiune a sa este marirea sau ruperea, care poate fi fatala daca nu e depistata la timp. Cu Splino Protect de la Cufarul Naturii, magazin naturist online cu preturi foarte mici, micutul organ va functiona impecabil si va va asigura rezistenta la orice tip de infectii si un sistem imunitar mereu „pe faza”. Cum sangele este lichidul vital care ne tine in viata, curatarea lui prin orice metode si filtrarea tuturor impuritatilor este necesara ori de cate ori nu se simtim bine.

Splino Protect ajuta la imbunatatirea calitatii sangelui, dar si la producerea de globule rosii capabile sa isi faca treaba ca la carte. In cazul anemicilor, care au o carenta acuta de fier – splina stocheaza fierul, fiind un organ vital pentru sange din acest punct de vedere – medicamentul de la Cufarul Naturii poate fi administrat fara probleme, sprijinind organismul sa lupte cu efectele neplacute ale acesteia. Splina marita va pierde din marime si va reveni in timp la dimensiunile normale, absenta functiei normale a splinei este compensata rapid prin redobandirea calitatilor sale eficiente.

Atunci cand splina este scoasa, Splino Protect contribuie la refacerea organismului in faza post operatorie si suplimenteaza absenta functiei sale la un nivel minimal. Daca si dvs. suferiti din cauza splinei puteti comanda medicamentul de la Cufarul Naturii foarte simplu, completand formularul online de comanda, dupa logarea in contul de user-nu este necesara prezenta unui cont de client. Mai usor, puteti comanda telefonic, acolo unde veti afla si informatii suplimentare despre transport, data estimativa a livrarii sau costuri aditionale.

Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, prin curierat rapid, direct la adresa mentionata la plasarea comenzii. Returul este permis si este posibil doar in maxim 10 zile de la primirea coletului si asta doar daca produsul original nu a fost deteriorat si daca returul este din cauza transportului, al termenului de garantie sau al lipsei produsului dorit din colet.

No comments:

Post a Comment