Asiguranti-va din timp transferuri aeroport si nu veti mai fi stresati in timpul zborului

Dupa un zbor placut cu avionul spre orasul unde trebuie sa ajungeti pentru o intalnire de afaceri, problema transportului de la aeroport la hotel v-ar putea crea oarecare neplaceri daca nu va ganditi la ea din timp. Agentia Sobis Turism va pune la dispozitie cele mai bune si mai ieftine solutii pentru a ajunge la hotel imediat si in deplina siguranta. Odata ajuns la aeroportul destinatie, sa ai transferuri aeroport asigurate este foarte important, mai ales daca nu esti familiarizat cu zona in care ai ajuns.

Riscul de a ajunge pe mainile unor taximetristi sau particulari care sa nu practice un pret corect per kilometru parcurs este mare, asa ca trebuie mereu sa va luati masuri de protectie apeland la serviciile Agentiei Sobis Turism. Cu o experienta importanta in punerea la dispozitie de servicii transferuri aeroport, Sobis Turism asigura transferuri de la aeroport la destinatie si invers, fara sa conteze scopul deplasarii acolo-poate fi turistic sau in interes de afaceri. Conteaza doar confortul si siguranta clientilor, valori care sunt mai presus de orice pentru Sobis Turism. Cu transferuri aeroport impartit, un serviciu de cea mai buna calitate, transferul se efectueaza cu autobuze naveta oriunde pe glob, rapid si fara prea multe batai de cap. De obicei, transportul are loc de la aeroport la hotel, costurile fiind mult mai mici decat cele practicate de particulari.

Tarifele practicate de Sobis Turism sunt cele mai mici de pe piata, plecand de la 12 euro pe persoana pentru ambele sensuri de transport si ajungand la doar 38 euro pentru transferuri aeroport din Paris. Exista si optiunea unui transfer privat, cu sofer personal care asteapata oricat e nevoie pentru ca dvs. sa ajungeti imediat la destinatie. In masina incap nu mai mult de trei persoane, sunt incluse tarifele de la aeroport la hotel si masina standard, iar preturile se incadreaza la valori cuprinse intre 32 de euro si 87 de euro, in functie de oras: poate fi Frankfurt, Atena, Milano, Lisabona, Roma, Barcelona sau chiar Antalya, Istanbul, Paris ori Londra-lista completa a oraselor o gasiti pe site-ul oficial Sobis Turism.

No comments:

Post a Comment