Renovarea de la idee la realitate

Renovarea unui apartament nu necesita numai materiale sau idei. Este vorba adesea despre o munca ce poate insemna o investitie mare timp, de la stadiul de idee si pana la punerea in act a acesteia. Renovarea poate insemna, in egala masura, un refresh total dat apartamentului in care locuiti, la fel cum poate insemna lucrari de intretinere.

Renovarea completa incepe de la verificarea starii tevilor si a cablurilor – respectiv instalatia sanitara si cea de incalzire, dar si instalatia electrica - astfel incat odata schimbat look-ul apartamentului sa ne asiguram ca schimbam si elementele care tind sa se uzeze in timp si pot conduce chiar la accidente. Cand spunem renovari apartamente spunem si izolarea termica. Pentru ca nu toate blocurile sunt noi, si nu toate blocurile vechi sunt izolate prin programe de reabilitare termica, este recomandabil pentru un proprietar care isi doreste renovarea apratamentului sa ia in considerare si placarea cu polistiren, in acest fel evitand si pierderile de caldura dar si deteriorarea zugravelii de la interior, din pricina igrasiei si a umezelii. De asemenea, daca este vorba despre un apartament cu probleme inca din constructie si pe care nu ati avut niciodata timpul sau bugetul necesar pentru a-l reface, este cazul sa va ganditi la sape si la indreptarea peretilor, la placarea cu rigips sau la tavane false.

Referitor la partea estetica si la tema si stilul placajelor alese pentru pardoseala si pereti, dar si la culorile alese este nevoie sa ganditi dinainte un concept pe care sa il aplicati, pentru a avea parte la final de un design unitar si atragator si nu de o improvizatie . Nu ezitati sa cereti ajutorul unei echipe de renovari apartamente, care va poate oferi nu numai consiliere de specialitate, ci si executia unei lucrari de calitate, cu garantie si avand la baza materiale si tehnologii moderne.

No comments:

Post a Comment