Ai ceva de vanzare? Unde postezi anuntul?

Ai ceva de vanzare? Fie ca este vorba despre un telefon, mobilier, carti sau orice altceva, ai putea sa vinzi, caci mai mult ca sigur exista cineva care ar putea fi interesat sa cumpere ceea de ce tu vrei sa scapi. Atunci ar trebui sa stii ca exista site-uri de anunturi, unde poti posta poze si descrierea obiectului pe care vrei sa-l vinzi. Aceste anunturi raman valabile o perioada destul de indelungata de timp, de aceea nu ai de ce sa-ti faci griji ca ar putea sa nu fie vazute de suficienti vizitatori ai site-ului,

Prima experienta cu vanzarea unui obiect de care nu mai aveam nevoie a fost acum un an, cand ne mutam cu familia in alt oras si nu stiam ce sa facem cu mobilierul din casa. O parte din mobilier a fost transportat, dar ramasese un sifonier si o canapea, care nu-I placeau atat de mult mamei si nu voia sa le mai ia cu ea in noua casa. Am cautat atunci un site de anunturi si am postat poze cu mobilierul pe care voiam sa-l vindem. Spre surprinderea noastra, acest site de anunturi chiar ne-a fost de folos, deoarece chiar a doua zi am primit cateva apeluri, ne sunau oameni care voiau sa vina sa vada mobilierul. Evident avea si un pret decent, poate chiar mai degraba simbolic, insa atat canapeaua, cat si sifonierul erau intr-o stare foarte buna.

Am ajuns pana la finalul saptamanii sa vindem mobila, de aceea ne-am mutat fara nicio grija cu ceva banuti in plus. Daca aveti orice nimicuri, care credeti ca sunt fara importanta chiar, nu ezitati sa le postati pe un site de anunturi, deoarece acestea ar putea sa para interesante cuiva, desigur daca puneti si un pret decent, sa nu fie exagerat.

No comments:

Post a Comment