Cosmetice Kerastase - ingrijire la superlativ

Chiar daca sunt cam scumpe, atunci cand vine vorba de dragoste pentru par, singurul nume pe care il poti striga din toata inima este cel al gamei de cosmetice Kerastase. Cand vine vorba de ingrijire profesionala pentru par este clar ca trebuie sa ne asteptam la preturi foarte ridicate si nu trebuie sa facem rabat de la preturile care de multe ori ne sperie.

De exemplu, daca ai un par fin si fragil, gama de cosmetice Kerastase are pentru tine un produs special si anume samponul Kerastase Resistance, un sampon cremos, conceput pentru a da volum parului fin si pentru a crea un aspect placut, chiar de la radacina. Acest produs este imbogatit cu tehnologia de polimer cationic care ajuta la refacerea zonelor vulnerabile din par si adauga grosime, stralucire si luminozitate firului de la radacina si pana la varf. Gama de cosmetice Kerastase are insa foarte multe produse - de la balsamuri, masti si sampoane, pana la seruri si elixire speciale pentru ingrijirea parului. Nu trebuie sa va speriati de preturile putin cam ridicate deoarece calitatea produselor va acoperi aceasta “mica spargere” pe care o veti da in portofelul personal, iar ea nu va fi una zilnica. De exemplu, un elixir pentru ingrijriea parului, al carui pret care porneste de pe la 200 de lei, chiar daca este livrat intr-o cantitate mica, trebuie sa stiti ca isi va merita banii idn doua motive: in primul rand nu trebuie folosit zilnic si in al doilea rand se aplica o cantitate foarte mica pe par si da randament deosebit.

In gama de cosmetice Kerastase gasiti produse pentru toate tipurile de par, atat pentru par lipsit de volum, pentru par subtire sau par foarte aspru, pentru parul adult sau pentru par deshidratat ori pentru un scalp uscat care da un aspect urat parului si nu lasa frumusetea sa iasa la iveala.

No comments:

Post a Comment