Principalele atuuri ale unui camion Isuzu

Din clipa in care vei urca intr-un camion din Seria N, marca Isuzu, vei descoperi ce usor este sa urci si sa cobori, sa intri si sa iesi, dar cu siguranta nu iti vei mai dori sa iesi. Unul dintre plusurile acestui tip de camioane este reprezentat de manerele lungi de pe usile largi care se deschid la 90° si fac intregul proces mult mai putin extenuant. Cu cat faceti mai multe opriri, cu atat veti aprecia mai mult aceasta proiectare.

Odata intrat in cabina sau mai bine zis in „biroul” dumneavoastra, certificat la standarde de siguranta in constructia cabinelor ECE-R29, veti vedea ca instrumentele de care aveti nevoie cat si toate comenzile, au fost atent puse la indemana fiecarui sofer, iar vizibilitatea generala a fost maximizata (in special pentru directia inainte). Accesul la informatie este de asemenea extrem de important. In acest sens, Seria N de camioane Isuzu, a fost prevazuta cu protocolul CAN care inseamna mai exact Controller Area Network, iar acesta ofera sansa de a da o diagnosticare completa si usoara a sistemului. La modelele Premium, sistemul este conectat direct la un afisaj multi-informational (Multi-Information Display) care ne arata si nivelul de consum la carburanti, ne atentioneaza atunci cand depasim viteza legala permisa, sau indica timpul de functionare al motorului, reamintind intervalele de service, și multe altele. Seria N este recomandata si din cauza multor altor caracteristici precum diversitatea gamei de aplicații, astfel incat puteti alege intre cabine single, basculante, crew, 4X4, diverse configuratii de ampatamente sau transmisii.

Pentru a va usura alegerea si a va face cat mai informati, Isuzu a creat si ISIS, acesta este un sistem electronic de selectare, fiind chiar lider in industrie, care va va ajuta sa alegeti camionul cel mai potrivit nevoilor pe care le aveti. Si daca tot nu puteti face o alegere, atunci consultanti de pe diverse forumuri sau site-uri, va vor sta cu siguranta la dispozitie.

No comments:

Post a Comment