Muzica - element definitoriu in reusita unei petreceri

Cine spune ca muzica nu este importanta pentru o petrecere - indiferent de catde mica sau de mare este aceasta? Cu siguranta multi dintre noi nu ne-am distra decat daca muzica ar fi buna si nici nu am mai pune pret pe mancare. Poate doar pe cocktail-uri si pe socializare. Asadar - la orice eveniment ne-am duce - muzica este principala responsabila pentru voia buna si pentru reusita finala a petrecerii.

Daca muzica nu este pe masura si lumea nu se distreaza atunci risti sa ramai cu amintiri urate indiferent de amploarea evenimentului tau, fie ca este nunta - fie ca este aniversare, botez sau o simpla reuniune de gala. Se spune ca fiecare petrecere are muzica ei care se potriveste cel mai bine, ceea ce inseamna ca atunci cand organizezi o nunta trebuie sa angajezi si persoane cu experienta care te pot ajuta in acest domeniu si stiu ce muzica se asculta si se danseaza la o astfel de petrecere. Oferte dj nunta sunt foarte multe pe piata si un simplu criteriu dupa care poti alege este partea financiara. Un dj nunta cu experienta iti va cere mai mult deoarece el stie ce trebuie sa puna la o petrecere si stie cum sa scoata lumea la dans pentru ca petrecerea sa fie una reusita. Ei bine, cand vine vorba de o nunta - ideal este sa ai si o formatie deoarece aceasta va face mai multa atmosfera si va interactiona mult mai bine cu invitatii.

Dar atunci cand situatia financiara nu iti permite, poti suplini prin alte elemente precum spectacole de dans sau momente speciale ale mirilor proiectate in fata invitatilor. Daca ai totusi posibilitatea de a lua o formatie care sa intretina atmosfera muzicala atunci asigura-te ca acestea au si un dj nunta si nu vor exista momente moarte in cadrul petrecerii, cand muzicantii nu mai pot sa cante si trebuie sa ia si ei o pauza.

No comments:

Post a Comment