Designul modern – acum posibil si in apartamente de bloc

Apartamentele cu trei camere sunt o optiune ideala pentru familii cu unul sau doi copii, oferind spatiul necesar pentru ca fiecare membru al familiei sa beneficieze de intimitate si de confort.
Ce ne facem insa cu apartamentele standard de bloc, care nu permit idei noi de design si amenjarare interioara si ofera aceeasi senzatie de spatiu ingust si scund? 

Dezvoltatorii imobiliari din Bucuresti vin cu solutii noi in ceea ce priveste gama de apartamente noi 3 camere. Majoritatea blocurilor noi din capitala, fie ca vorbim despre zona de centru, fie ca vorbim despre zonele de periferie, ofera spre vanzare apartamente cu trei camere cu terase largi, spatii deschise, camere cu o arhitectura moderna, suprafete vitrate mari, oferind astfel oportunitati noi de mobilare si design interior.

Asadar, pentru aceia dintre noi care visam la livinguri largi, la o ambianta aerisita, la lumina naturala din plin pe toata durata zilei… apartamentele din blocuri noi sunt o optiune ideala. Oferta de apartamente include atat apartamente de trei camere cu bucataria deschisa catre linving sau catre spatiul de luat masa, dar si bucatarii standard, o varianta pentru familiile in care se gateste mult si se doreste delimitarea spatiului de gatit de cel de zi.

Majoritatea apartamentelor cu trei camere din blocuri noi au amenajata si o zona de dressing, mai mica sau mai mare, in functie de suprafata apartamentului, o facilitate pe care apartamentele vechi nu o au niciodata si care este foarte utila pentru familia moderna.

In functie de ansamblul rezidential pentru care optati, e foarte posibil ca apartamentele cu trei camere sa aiba baie separata, cu acces doar din dormitor, iar livingul deschidere catre terase generoase, unde se pot amenaja adevarate spatii de relaxare.

Un astfel de apartament intr-un complex rezidential nou vine la pachet si cu o serie de alte beneficii, cum ar fi cele pentru copii: zona pazita, oferind astfel siguranta pe toata durata zilei, gradinite private si locuri de joaca, la interior si la exterior, ideale pentru familii. 

No comments:

Post a Comment