Consolidarea fundatiei casei cu micropiloti

Daca ati observat probleme de afectare a fundatiei casei personale, o solutie la care puteti apela in prezent pentru repararea si consolidarea fundatiei o reprezinta folosirea de micropiloti Rodio.

Pentru cladiri rezidentiale si mai ales pentru cele care au vecini situati foarte aproape, este foarte greu sa se lucreze la un proiect de reparatie a fundatiei si de consolidare.

Oricine a fost macar o data in cartierele rezidentiale din jurul Bucurestiului stie cat de apropiate sunt casele, care in general sunt construite pe parcele de teren reduse ca dimensiuni si cel putin pe laterale spatiul este foarte mic. De asemenea in Bucuresti, in zonele cu case, multe dintre constructii sunt aproape lipite.

Accesibilitatea micropilotilor face ca acestia sa fie o solutie foarte buna, iar folosirea micropilotilor face intregul proces de consolidare mult mai usor. Astfel, instalarea lor este usoara, chiar si cu spatiu limitat, iar vecinii nu va vor crea probleme pentru ca ii treziti non stop cu diverse utilaje

In plus, e bine sa stiti ca micropilotii sunt o optiune durabila, eficienta din punct de vedere al costurilor, cu un timp de instalare mult redus fata de alte solutii de consolidare a fundatiei.

Asadar, nu mai stati pe ganduri, mergeti la un arhitect si obtineti un proiect de consolidare a fundatiei, obtineti toata documentatia necesara si apoi gasiti cele mai bune variante de micropiloti de pe piata - in mod cert recomandarea arhitectilor si a constructorilor cu care veti lucra vor fi micropilotii Rodio de la Terratest – si treceti apoi la faza de executie a proiectului.

Micropilotii sunt elemente de fundare introduse in sol pentru transferarea incarcaturilor si prevenirea deformarii (practic niste piloti cu dimensiuni reduse si cu capacitate de portare slaba). Diametrul unui micropilot poate varia, insa in general are dimensiuni cuprinse intre 100 si 250 de mm.

No comments:

Post a Comment