Platformele de comparare a preturilor serviciilor medicale, o modalitate eficienta de promvoare pentru clinici si cabinete

Clinicile si cabinetele private s-au inmultit in ultimii ani in Romania, concurenta e mare, promovarea e practic cea mai importanta pentru a putea ajunge mai usor la pacienti. Promovarea unor servicii medicale de calitate e mult mai grea decat o promovare de produs.

De ce?

In primul rand pentru ca ai un public tinta mult mai pretentios, pacientii au diverse afectiuni, poate au anumite experiente legate de sistemul medical, asa ca e foarte important sa stii exact cui te adresezi si ce caracteristici are publicul.

In al doilea rand, daca vrei sa promovezi servicii medicale nu prea poti sa o faci prin metodele clasice, bannere, reclame tv, audio. Lumea nu reactioneaza atat de bine la astfel de metode de promovare, aici e nevoie de promovari ceva mai bine facute, mai „cuminti”. Serviciile medicale ajung sa fie cunoscute de catre pacienti cu o promovare mai putin agresiva, dar bazata pe rezultate, pe lucruri care sunt usor de observat.

In al treilea rand, promovarea offline e inlocuita in cele mai multe cazuri de cea online. Cum pacientii tineri au inceput sa sufere de fel de fel de afectiuni care mai de mult erau intalnite doar la cei peste o anumita varsta si tinerii sunt de gasit imediat in online, clinicile si cabinetele si-au mutat campaniile pe site-uri. In online ofertele de preturi pentru servicii medicale sunt mai usor de gestionat, de realizat si de implementat, costurile sunt mai mici. Castiga si cel care le ofera, si cel care le primeste, rezultatele campaniilor de promovare se pot cuantifica rapid.

Platformele speciale de comparare a preturilor sunt printre cele mai rapide si mai simple metode de a face cunoscute preturi pentru servicii medicale. Usor de folosit si de organizat, site-urile de comparare a preturilor sunt accesate mai des de cei care nu au timp sa caute informatiile pe Internet, prin crearea unor conturi pe astfel de site-uri clinicile si cabinetele au acces imediat la un numar mare de pacienti. In functie de serviciile oferite preturile sunt grupate pe domenii si afectiuni, filtrele speciale ii ajuta pe pacienti sa gaseasca ce vor rapid, sa afle daca sunt decontate serviciile si sa le localizeze mai usor pe harta.

E mult mai simplu sa te promovezi online pe site-uri de comparare preturi, acolo unde intra mereu pacienti, acestia pot compara preturile de la mai multe clinici si pot vedea care e pretul mai mic. Pacientii pot sti daca un cabinet sau o clinica e cea mai ieftina de pe piata la momentul respectiv, au si informatii de contact, acces direct la site-urile oficiale. Astfel promovarea e si mai eficienta, pacientii ajung sa acceseze serviciile mai rapid, cabinetele si clinicile private pot sa ajunga mai simplu la tipul de pacienti vizati, cu niste costuri infinit mai mici decat cele implicate de promovarea offline.

No comments:

Post a Comment