Astăzi

Astăzi nu voi scrie niciun rând despre politică. Absolut niciunul. Și nici despre toate aceste lucruri care ne mânâncă viața și care sunt, până la urmă, atât de irelevante că uneori mă apucă o mare furie că pierd timpul scriind fie și un rând despre ele.

Astăzi a fost o zi destul de friguroasă și cam ploioasă, în care, teoretic, am avut ore de la 10 la 21. O zi încărcată, cea mai încărcată din frumosul meu program săptămânal, cu totul și cu totul altul decât cel cu care am fost obișnuit de prin 2003 și până în vara acestui an.

Astăzi m-am bucurat cum nu m-am mai bucurat de mult timp într-o asemenea zi, pentru că astăzi atât de multă lume s-a gândit la mine, cum nici nu aș fi crezut. Le mulțumesc tuturor, indiferent de motivele pe care le-au avut atunci când au făcut-o, indiferent că au făcut-o pentru că i-a ajutat facebook-ul să o facă sau eu știu ce altceva. Mă interesează mai puțin. Mă bucur că mulți, pe lângă my dearest actual friends, și-au adus aminte de mine, inclusiv unele foste prietene sau foste colege de facultate sau de liceu, care cu ocazia aceasta mi-au adus vestea fericită că fie se mărită, fie așteaptă un copil, prieteni de demult, prieteni dintotdeauna, cunoștințe de acum și alții…

Pe de altă parte, unii, nu mulți, de la care m-aș fi așteptat să facă astăzi acest gest, nu au făcut-o. Dacă nu au făcut-o pentru că le-am greșit cu ceva în ultimul timp, îmi cer scuze în modul acesta.

N-aș putea să închei cele câteva vorbe pe care mă încumet a le scrie astăzi, fără a mă gândi la părinții mei. La mama și la tata. La cei mai buni părinți din lume. Care mi-au povestit și anul acesta, că atunci, într-o vineri, cândva după orele 9:30 dimineața, a nins pentru prima dată în iarna anului 1983. Le mulțumesc.

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete