De ce sa alegi o vacanta in Turcia

       Turcia, gratie culturii si pozitiei sale geografice a devenit in ultimii ani o destinatie de vacanta tot mai cautata de turisti din intreaga lume, preturile fiind accesibile, mai ales prin sistemul early booking. Tara a contrastelor si totusi surprinzatoare, Turcia ofera celor care o viziteaza conditii pentru o vacanta perfecta, fie ca este vorba despre circuite in intreaga tara sau despre o vacanta pe litoral.
In ceea ce priveste infrastructura de cazare, Turcia are dezvoltata o retea impresionanata de hoteluri, majoritatea cu servicii de tip All Inclusive sau Ultra All Inclusive, care ofera turistilor tot confortul pe care si-l doresc: aer conditionat, LCD, internet, seif, masaj, sauna, sala de fitness, baie turceasca, piscina etc. Turistii sunt intampinati cu caldura la hoteluri de un personal foarte amabil, pregatit sa raspunda la toate nevoile acestora si sa le creeze cele mai bune conditii pentru o vacanta de neuitat.
Puteti alege dintr-o gama foarte variata de excursii pe care Turcia le ofera. Se poate face un circuit cultural, care sa cuprinda orasele Istanbul, Izmir si bineinteles o vizita in Capadocia, sau se pot relax ape litoralul Marii Egee sau Mediterane in statiunile deja celebre: Kusadasi, Belek, Bodrum sau Antalya. Indiferent de locatia aleasa, veti avea ocazia sa interactionati cu cultura turca, sa cunoasteti o parte din istoria poporului turc si sa degustati din gustoasele mancaruri traditionale.
        Pentru a ajunge in Turcia, cea mai buna solutie este avionul, spre statiunile de pe litoral existand numeroase curse charter, care faciliteaza astfel accesul spre aceste locuri minunate. Pentru a profita de un pret foarte bun la oferte Turcia 2013 este bine sa luati in considerare varianta achizitionarii pachetului turistic prin programul early booking, prin care se economisesc destui bani. Totusi puteti sa va plimbati prin Turcia si cu autocarul, daca mergeti intr-un circuit, sau cu masina personala, deoarece in zonele turistice exista atat sosele in stare foarte buna, cat si autostrazi. 
        Printre cele mai cunoscute obiective turistice din Turcia se numara si: Moscheea Hagia Sofia si Moscheea Albastra, ambele din Istanbul; Antalya, statiune aflata pe litoralul Marii Mediterane, Ruinele Bibliotecii lui Celsus (114 d.Hr. - 125 d.Hr.), la sud de Izmir, unde se gaseste si statiunea Kusadasi; Statuile de pe Muntele Nemrut, ridicate aici in anul 62 i.Hr.; Izvoarele de la Pamukkale, sud-vestul Turciei, niste terase din gheata care sunt adevarate minuni ale naturii.
Daca doriti sa traiti o vacanta asemeni unei magii orientale, puteti alege cu incredere ca destinatie turistica Turcia. Veti fi multumiti si incantati si va veti dori sa va reintoarceti in aceste locuri cu adevarat incantatoare. Programul early booking ar putea fi aliatul dumneavoastra pentru a putea pleca mai usor, cu mai putini bani spre a trai ceva unic, intr-o tara in care turistii sunt tratati ireprosabil si calitatea serviciilor este la cel mai inalt nivel.

No comments:

Post a Comment