Cu masina de inchiriat la festival

Incercand sa gasesc un raspuns la intrebarea pe care un prieten mi-a adresat-o, si anume: “Ce ai facut vara asta?”, m-am gandit ca merita povestita experienta pe care am trait-o la un festival organizat in judetul Cluj. Am aflat de festivalul Electric Castle prin intermediul unei retele de socializare. Cum  distractia era garantata, fiind vorba de 82 de artisti, trupe romanesti si straine, ce urmau sa concerteze  in decursul a trei zile, respectiv 21-23 iunie, am sunat repede cativa prieteni si am decis sa mergem. 

Am cumparat biletele pentru festival din timp si pe cele de tren cu cateva zile inainte. Am ales sa mergem cu trenul dat fiind faptul ca niciunul din noi nu avea masina personala, iar cu cele de la serviciu nu ne puteam permite sa mergem. Am gasit o alta solutie, una buna zic eu. Cum festivalul se tinea in comuna Bontita, din judetul Cluj, deci accesul se facea musai cu o masina, odata ajunsi in orasul Cluj, ne-am pus pe cautat masini de inchiriat Cluj. Trebuia sa gasim o cale de a ajunge fara sa ne complicam prea mult, doar voiam sa avem parte de trei zile de distractie. Am optat pentru un Logan MCV, pentru a incapea toti 5 lejer. Pretul a fost unul bun 14 euro pe zi. Impartint la 5, am dat fiecare din buzunar aproximand prin adaos cam 9 euro.
 
Totul a meritat, pentru ca odata ajunsi acolo si vazand atmosfera si oamenii frumosi ce ne inconjurau, cat si minunatul castel construit in stil renascentist, ne-am resetat complet. Cei care s-au ocupat de organizare au fost inpirati sa aleaga ca locatie imprejurimile castelului cu aer medieval. Au fost 4 scene pe care au concertat artisti ca: James Zabiela, Pendulum, MC Verse, Dub Pistols, A-Skillz, Krafty Kuts. Ne-am uitat toate grijile si ne-am distrat pe cinste. Au fost trei zile de pomina.

No comments:

Post a Comment