Flori de primavara pentru nunta

Pentru ca este vara si plin sezon de nunti, florile de primavara sunt o alegere foarte inspirata pentru buchetul miresei sau chiar si pentru aranjamentele florale de la nunti. Mai ales ca este un an in care bujorul este declarat floarea cea mai potrivita pentru nunti, iar o nunta a carei tema florala are in centru bujorul va fi cu siguranta o nunta cu stil.

Un eveniment atat de important cum este o nunta nu poate fi altfel decat atent pregatit iar decoratiunile alese cu cea mai mare grija. Fie ca organizati o nunta primavara fie ca va pregatiti pentru un eveniment care are loc vara, puteti alege fara sa dati gres flori de primavara pentru buchete, pentru lumanari, pentru decorarea bisericii in care va avea loc ceremonia, ca si pentru decorarea salii unde va avea loc petrecerea de nunta. Cu officeflowers.ro veti avea intotdeauna flori proaspete si de cea mai buna calitate, livrate la timp si gata sa va taie respiratia.
Pentru o nunta eleganta foarte potriviti sunt bujorii in nuante de alb, galben pal si roz pastel, fie ca alegeti sa ii folositi asortat, fie ca optati pentru o singura culoare.
Pentru o nunta careia doriti sa ii imprimati un aer tineresc si vesel, aceiasi bujori in variante tari de culoare: galben, roz, rosu, sunt foarte potriviti, ofera contrast si stralucire atunci cand sunt purtati in buchete asortate la rochia alba de mireasa sau pe mese cu fete de masa albe stralucitoare.

Pentru o nunta clasica si eleganta, trandafirii raman inca in topul preferintelor, de la delicatele miniroze in nuante de ivoire, alb sau roz, pana la trandafirii clasici.
Pentru o nunta romantica, delicata sau chiar pentru una cu iz vintage sau idilic, freziile sunt o alegere excelenta, cu un parfum si o delicatete ce vor atrage multe aprecieri din partea celor prezenti la eveniment.

No comments:

Post a Comment