Hollywood-ul e raiul actorilor care vor sa aiba bani multi, foarte multi

Cel putin asa lasa sa se inteleaga celebra revista Forbes care tot alcatuieste topuri cu bancheri pentru a ne face in ciuda noua, muritorilor de rand care de abia avem de-o paine-o fi si asta o strategie sa stimuleze lumea sa invete sa faca bani daca vrea faima si limuzine de vreo 1-2 milioane de dolari.

De curand, Forbes a dat publicitatii un top al actorilor hollywoodieni care au castigat cel mai bine in ultimul an. Locul I e surprinzator si nu prea. L-ati vazut zburand, batandu-se cu tot felul de smintiti, razand, plangand, enervandu-se, dand pe unii si altii cu capul de pereti sau aruncandu-i cat colo sa scape lumea de raufacatori. Nu l-ati recunoscut? Nu-i nimic, va mai spun doar ca a aparut in „Iron Man” si „Avengers”. Acum sigur stiti ca va vorbesc despre Robert Downey Jr care are „pe persoana fizica” vreo 75 de milioane de dolari. Si nu nu e prima data cand e laureat-si anul trecut se lafaia in bani, stati linistiti. Pe locul al II-lea il gasim pe Dwayne „The Rock“ Johnson din „Fast and Furious”-aici actorul sta mai bine pentru ca a luat un pic mai mult ca anul trecut, cand avea 52 de milioane de dolari. Al treilea in ordinea bogatiei e Bradley Cooper pe care sigur il stiti din „Marea Mahmureala 3”-are 46 de milioane de dolari, are nominalizari la Oscar si a facut parte din top 100 cele mai influente celebritati de pe glob. Locul patru e al lui Leonardo DiCaprio-parca aud un oftat foarte… adanc al domnitelor si doamnelor moarte dupa Titanic si dupa batistele umplute cu lacrimi de jale si nervi cand a murit personajul lui in apa inghetata, of, of, mai, mai-„Lupul de pe Wallstreet” l-a ajutat sa ajunga la fabuloasa suma de 39 de milioane de dolari. Locurile 5 si 6 revin lui Chris Hemsworth si Liam Neeson cu 37 milioane de dolari, respectiv 36 de milioane de dolari.

Un an nu prea bun l-au avut Ben Affleck-a strans doar vreo 35 de milioane de dolari, Christian Bale-cunoscut din Batman-cu doar 35 de milioane de dolari si un actor foarte respectat in finalul listei Top 9, Will Smith, cam saracut in ultimele 12 luni cu 32 de milioane de dolari. Dar sa nu-i plangem noi ca fiecare are afacerile lui pe langa actorie si prosteala pe platourile de filmare. Bogatii cu bogatii, fraierii care traiesc in Romania cu fraierii…

No comments:

Post a Comment