Marsupii bebe sau portbebe la preturi avantajoase

De la o varsta, bebelusul tau trebuie sa isi faca simtita prezenta si in afara casei, sa dea piept cu natura in toata frumusetea ei si sa cunoasca oameni noi, bebelusi noi. Pana sa poata merge singur pe jos, de manuta, copilul tau trebuie sa fie purtat in siguranta dintr-un loc in altul, in aer liber.

Cea mai eficienta solutie sunt minunatele marsupii bebe pe care le gasesti pe www.elfbebe.ro, cei mai seriosi si mai buni vanzatori online de produse de tot felul pentru copilasi. In marsupii bebe, micutul e protejat, sta foarte comod, fie cu fata la mama, fie cu spatele, unele au si o singura bretea si pot fi purtate si in spate, sau o bavetica din bumbac. Bretelele de la marsupii bebe sunt foarte solide, se ajusteaza usor, nu incomodeaza la mers iar bebelusul, exista chiar si centuri de siguranta la anumite modele de marsupii bebe sau modele care imita conformatia corpului feminin pentru un plus de confort. Si pentru ca bebelusii tind sa „puna dintii” pe tot ce gasesc pe langa ei cand li se formeaza dintii, aceste marsupii bebe au si protectii pentru centuri, din bumbac natural, optionale, utile doar atunci cand sunt la varsta respectiva. Copiii foarte mici pot fi luati in plimbare intr-un portbebe. Fiecare model prezentat pe siteul elfbebe.ro are spatar tare, pentru o pozitie fireasca a coloanei vertebrale a copilului, protectie impotriva intemperiilor si buzunare pentru accesorii.

Portbebe-ul cu blanita pentru bebelusii de pana la 9 luni, din microfibra, este foarte rezistent la vant si are buzunare pentru a proteja manutele copilului cand e frig. La temperaturi scazute, periculoase, partile de sus ale blanitei se pot uni formand o gluga foarte buna pentru protectia capului micutului. Preturile foarte mici si avantajoase, pentru orice buzunar, fac din oferta celor de la elfbebe.ro una pe care nu ai cum si nu trebuie sa o ratezi! Impreuna, marsupii bebe si portbebe-ul sunt ingredientele perfecte pentru o iesire in aer liber pe care nu o vei uita prea curand, lipsita de griji si plina de zambete.

No comments:

Post a Comment