Cumpara piese de schimb noi atunci cand este cazul

Locuiti in Sibiu si aveti nevoie rapid de piese de schimb pentru masina dvs. la cele mai mici preturi? Piese360, Magazin piese auto Sibiu, va pune la dispozitie piese de schimb originale, noi, pentru toate tipurile de autoturisme, produse de cele mai mari marci auto, inclusiv pentru Dacii si marci auto de top. Filtrele de ulei sau de aer trebuie schimbate periodic, toate mecanismele de functionare a sistemului de franare trebuie si ele inlocuite pentru ca se uzeaza destul de repede, ca sa nu mai vorbim de partea electrica a masinii si de piesele pentru directie.

La cel mai bun magazin piese auto Sibiu Piese360 gasiti filtre combustibil, habitaclu, disc de frana, seturi de placute de frana, pompa centrala de frana, suport etrier, dar si piese pentru racirea motorului, pompe de apa, termostate, radiatoare, furtune radiatoare, compresoare. In caz de accident si deterioare a caroseriei Piese360, Magazin piese auto Sibiu, are pentru dvs. toate piesele care v-ar fi necesare pentru a reface complet caroseria distrusa, de la parbrize, la stopuri, geamuri spate, aripi, oglinzi si pana la proiectoare ceata. Daca si articulatiile au fost afectate, pe Piese360.ro puteti sa comandati elemente de directie, lagare/fixare, bare torsiune, bucse sau rulmenti. La nveoie puteti inlocui si bateria cu una noua si originala, verificata si testata, in conformitate cu toate standardele europene de calitate. Motorul, creierul masinii, e cel mai afectat de uzura morala a autovehiculului asa ca piesele sale trebuie schimbate mai des. De la Piese360.ro puteti lua pompe vacuum, suruburi chiuloasa, garnituri de tot felul si chiuloase, busoane ulei. Fiecare piesa de schimb cumparata de pe Piese360.ro este originala, transportul catre destinatar se realizeaza prin curierat si e gratuit daca valoarea comenzilor e peste 500 RON.

In plus, verificarea si ridicarea coletelor cu piesele comandate este gratuita daca se face de la sediul companiei. Garantia oferita pentru piele de schimb comandate este, in general, de 18 luni de la data primirii coletului.

No comments:

Post a Comment