Produse Alfaparf pentru parul cret

Parul cret are tendinte de uscare si deseori arata o nevoie mare de ingrijire, ingrijire pe care o pot oferi unele produse Alfaparf indiferent de care ati alege. De ce trebuie sa iti ingrijesti mai atent parul cu bucle? deoarece buclele nu stau lipite de scalp precum parul drept si, prin urmare, au contact limitat cu sebumul.

Buclarea naturala a parului are, de asemenea, ca rezultat un strat superior al scalpului mai putin uniform. Prin urmare, parul cret este ultrasensibil la influentele nocive ceea ce il poate degrada, urati si subtia foarte mult, oferindu-i un aspect haotic. Toate acestea sunt motive pentru a-ti trata parul ondulat cu grija si multa atentie cat timp este inca ud - prin urmare produse de genul uleiului tratament pentru restructurare din gama de produse Alfaparf sunt produse care pot face chiar minuni.

Iata si un sfat important: pentru parul cret infasoara un prosop in jurul capului si tamponeaza usor parul pentru a absorbi apa. Nu freca niciodata puternic parul cu prosopul pentru a-l usca. Pentru a-ti descurca buclele, ar fi indicat sa folosesti un pieptene cu dintii rari. Folosirea periei separa firele de par prea mult si-ti va face parul sa arate zburlit si voluminos.

In ceea ce priveste ingrijirea parului, buclele iubesc hidratarea intensa. Practic, ideea de prea mult balsam pe parul cret nici nu exista. Sampoanele si balsamurile cu lipide naturale precum untul de Shea, uleiul de Jojoba sau uleiul de Macadamia acopera fiecare fir de par cu o pelicula protectoare stralucitoare si dau un efect incredibil. Astfel, buclele isi pastreaza structura.

Produsele de coafat pe care le folosesti ar trebui, de asemenea, sa fie special concepute pentru parul cret. Aceste ajutoare pentru coafat ii ofera parului forma si lasa buclele flexibile fara a usca sau lipi parul. Un produs foarte bun din gama de produse Alfaparf dedicat ingrijirii parului cret este si solutia termoprotectoare Alfaparf Milano.

No comments:

Post a Comment