Doua avantaje de neegalat ale cosmeticelor Wella

Primii care au folosit cosmetice pentru infrumusetare au fost egiptenii, un popor care a stiut mereu cum sa utilizeze ingredientele din jurul casei pentru un look de invidiat. In Egiptul Antic, toate fetele incercau sa fie cat mai atragatoare prin accentuarea trasaturilor fetei cu diverse produse facute din substante naturale, plante, extracte din diverse fructe. Ulterior, substantele erau combinaate cu materiale toxice, plumb, arsenic sau chiar mercur. Pe masura ce timpul a trecut, substantele toxice au disparut din compozitia cosmeticelor, astfel ca astazi intalnim doar ingrediente naturale in ele si aproape deloc substante daunatoare. Dermatitele de contact s-au inmultit insa si asta pentruc a parfumurile si conservantii, compusii chimici au reinvandat cosmeticele.

In Asia si Africa, Orientul Mijlociu se foloseste inca carbunele negru drept creion de ochi, multe produse cosmetice din aceste zone au plumb in ele, ba chiar si rujurile chinezesti contin plumb. Totusi, aceste derapaje sunt compensate atunci cand vine vorba de cosmetice Wella, acestea incadrandu-se in linia „verde”, adica fara substante care provoaca alergii sau probleme dermatologice. Produsele companiei producatoare de cosmetice sunt testate in prealabil inainte de a fi scoase pe piata, nu au substante toxice in compozitie si nu ataca structura pielii sau firelor de par. De asemenea, toate aceste cosmetice Wella au in alcatuire ingrediente atent alese, uleiuri esentiale si substante care regenereza parul, scalpul, pielea, curata in profunzime. Spre deosebire de vechile cosmetice, produsele cosmetice Wella pot fi folosite fara grija atat pe parul uscat, cat si pe cel umed, nu necesita o ingrijire deosebita in timpul aplicarii si sunt sigure de folosit si in cazul tinerilor.

Indiferent ca discutam despre sampoane, balsamuri, creme de par, fixative, tonice, solutii pentru refacerea structurii firelor de par, toate sunt produse conform celor mai inalte standarde de calitate impuse de U.E., preturile sunt accesibile, iar calitatea lor este garantata de seriozitatea si experienta echipei care se ocupa de producerea lor.

No comments:

Post a Comment