Sfaturi utile pentru gasirea unor restaurante nunti cu oferte potrivite pentru bugetul dvs.

La cate nunti sunt in Romania anual ar trebui deja sa gasim o reteta a succesului in materie de organizare si planificare nunti. Nu exista. Si asta pentru ca fiecare nunta e diferita si unica in felul ei, fiecare mire si mireasa au anumite lucruri la care tin si vor neaparat sa le puna in practica. Totusi, stand si analizand mai bine situatia legata de alegerea unor restaurante nunti, descoperim pana la urma ca avem macar un inceput de retetar, in speta doua criterii foarte utile in optarea pentru un restaurant sau altul: costul meniului si capacitatea restaurantului.

Sunt doua criterii de bun simt care nu au cum sa treaca neobservate si pe care oricine le poate pune in practica. De obicei, cautarile unei locatii pentru nunta, ca e ea restaurant de fite sau ballroom Bucuresti, porneste cu cel putin un an inainte, pentru a avea sanse reale sa gasiti spatiul ideal pentru petrecerea de nunta. Dupa gasirea spatiului se incep negocierile la sange cu managerul de sala si se rezerva o data din calendar. Varianta mai simpla este alegerea unei duminici pentru petrecere pentru ca e mai ieftin si nu sunt cautate aceste zile cum sunt sambetele. Pretul meniului se va negocia doar in moneda autohtona si asta pentru ca un curs valutar va fi fluctuant in ambele sensuri, asa ca riscati sa platiti si dublu in functie de cum se misca moneda straina vizavi de leu.

Meniul trebuie sa aiba si bauturi din partea casei, sa fie traditional si cat mai simplut, pentru a nu ajunge la o factura uriasa la finalul serii. Daca preturile la bauturile din barul organizat in ballroom bucuresti nu va multumesc puteti aduce bauturi din afara restaurantului, cumparate de dvs. de unde doriti si mai ieftine. Decoratiunile le puteti solicita unei firme de decorare care, in general, colaboreaza cu restaurantul, asa ca totul e aranjat in aceasta privinta.

Meniul trebuie gandit in detaliu, degustate preparatele, discutat despre portii in plus si ce se intampla cu mancarea care va mai ramane, inevitabil. Pentru cazul in care restaurantul are si laborator propriu pentru prajituri, torturi, puteti sa vorbiti cu managerul pentru un tort din partea casei, la un pret mai bun decat cel comandat la cofetarie. Verificati de asemenea si cat de mare e sala de petrecere si ce de facilitati dispune, cum arata grupurile sanitare sau terasele, cum se misca chelnerii si ce atitudine are seful de sala, cat se implica. Angajati si o formatie, daca aveti bani, daca nu si un DJ va poate transforma seara nuntii intr-una de neuitat, cu bani mai putini, evident.

No comments:

Post a Comment