Sa vorbim despre tendinte in moda

Moda ne surprinde mereu. In fiecare sezon un obiect vestimentar se afla in centrul atentiei, in lumina reflectoarelor, ridicat in slavi si ravnit de reprezentantele sexului frumos.

In sezonul rece, articolele vestimentare ce se bucura de o mare popularitate sunt cardiganele, puloverele si bluzele tricotate.

 Le vedem peste tot, in vitrinele magazinelor, in diverse combinatii. Sunt in primul rand niste obiecte vestimentare utile, pentru ca ne protejeaza de frig, insa nu trebuie sa le negam potentialul, intrucat putem crea cu ajutorul lor si o tinuta stilata si moderna.

Un pulover, desi poate parea banal la o prima privire, poate completa cu succes o tinuta daca stim cum sa il purtam si cu ce sa il combina pentru a obtine outfitul perfect.

 Pe de o parte avem puloverele scurte, mini. Fashionistele care sunt mereu cu gandul la ce se mai poarta si cauta mereu ce mai nou in materie de tendinte moda, au observant printre articolele prezentate de designeri articolele vestimentare mini.

Cum putem purta un pulover mini?

Un astfel de pulover poate fi purtat cu fuste midi sau maxi groase, precum si cu pantaloni cu o talie mai inalta, monocromi. Pe de alta parte avem puloverele lungi, maxi. Da, moda este cotradictorie. Cand vine vorba de moda, insa lucrurile nu trebuie sa aiba neaparat sens din punct de vedere rational, ci estetic.

Puloverele maxi se potrivesc cel mai bine cu leggings, pantaloni, cizme inalte. Avem o sumedenie de alternative si putem facem o multime de incercari, pana o gasim pe cea care se potriveste personalitatii noaste. Trebuie sa recunosc ca ador puloverele asimterice si tot ce tine de asimetrie in moda. Liniile asimetrice sunt un adevarat hit in moda. Nu poti da gres cu un pulover asimetric, fie ca taietura este in colturi, ca puloverului ii lipseste o maneca sau ca are anumite insertii asimetrice.

Nu totul trebuie sa fie uniform, pana la urma nici noi nu suntem trasi la indigo, nu suntem la linie si dunga. Asimetria este buna in orice domeniu, iar in moda da nastere unor adevarate opera de arta.

No comments:

Post a Comment