Premium Rent, partenerul tau de drum cu oferte de inchirieri auto excelente

Sa ajungi repede si in siguranta la o intalnire sau sa nu ai nicio grija in vacanta sunt doua dintre cerintele pe care orice sofer si le doreste puse in practica. Acum acest lucru este posibil cu ajutorul firmelor ce pun la dispozitie oferte de inchirieri auto pentru cele mai importante orase din tara. Este suficient sa alegeti masina care va avantajeaza din cele prezentate pe site-urile firmelor, sa stabiliti clar pentru ce perioada aveti nevoie de ea, apoi plasati comanda si asteptati confirmarea din partea operatorilor.

Nu va ramane decat sa asteptati masina cu sau fara sofer la locul dorit, sa va ia de la aeroport, sa va duca in oras unde aveti nevoie. Serviciile de inchirieri auto tip rent a car permit inchirierea de autoturisme noi, cu revizii la zi, RCA si CASCO incheiate, roviniete platite si plinul facut, in stare perfecta de functionare, verificate tehnic periodic si cu putini kilometri la bord. Toate firmele care activeaza in acest domeniu afiseaza pe website-uri oferte de inchirieri auto cu un raport calitate-pret excelent, au parcuri auto reinnoite periodic, au masini puternice, manuale sau automate, se pot inchiria pentru timp scurt sau lung, cu obligatia ca la aducerea masinii sa existe plinul facut si sa nu fie deteriorata. Pe de alta parte, firmele rent a car promoveaza preturi de inchiriere mici, este mult mai avantajos sa inchiriezi masini decat sa stai mereu cu grija si sa ai performante mai slabe, masinile din parcurile auto ale firmelor de inchirieri auto sunt masini noi, avand performante deosebite.

Premium Rent se inscrie pe aceasta linie a calitatii si a serviciilor premium si a pregatit o flota cu peste 130 de autoturisme mai mari sau mai mici, masinile pot veni la aeroport in Bucuresti, Targu Mures, Sibiu, Iasi, Bacau, in orase, in functie de interesele fiecarui client. Prin contractarea serviciilor Premium Rent soferii vor avea incluse taxa de drum, asigurare accidenta, taxa de anulare zero si kilometraj nelimitat, dar si servicii transfer de cea mai buna calitate. Oferta completa si preturile practicate le gasiti oricand pe site-ul oficial Premiumrent.ro

8 comments:

  1. Din cate stiu pe langa serviciile de rent a car Bucuresti mai ofera inchirieri auto si in aeroportul Otopeni.

    ReplyDelete
  2. Din cate stiu pe langa serviciile de rent a car Bucuresti mai ofera inchirieri auto si in aeroportul Otopeni.

    ReplyDelete
  3. Din cate stiu pe langa serviciile de rent a car Bucuresti mai ofera inchirieri auto si in aeroportul Otopeni.

    ReplyDelete
  4. Preturile pentru serviciile lor de rent a car Bucuresti sunt destul de bune, pot spune ca mai mici decat la ceilalti concureti ai lor. Daca doriti puteti sa faceti oricand rezervarea online la aceasta firma specializata pe rent a car Bucuresti .

    ReplyDelete
  5. By going to Car Rental 8 you can discover the best car hires at over 50,000 locations worldwide.

    ReplyDelete