Cum sa alegem cele mai bune chiuvete pentru baie?

Cum in baie ne petrecem destul de mult timp si ne dorim sa avem spatiul nostru intim in care sa ne relaxam, amenajarea acesteia intr-un mod cat mai eficient este foarte importanta. Cel mai important element al baii, dupa vasul de toaleta si cada sau cabina de dus este lavoarul sau chiuveta. Alegerea unor chiuvete pentru baie trebuie sa tina cont de bugetul tau, de spatiul pe care il ai la dispozitie, de cat de mare sau de mica este baia, numarul de persoane care vor utiliza chiuveta, dar si de geometria cazii de baie ca sa se pastreze acelasi stil.

La capitolul materiale chiuvete baie, se poate opta pentru marmura, granit sau portelan, sticla. Foarte bun este si lemnul tratat corespunzator sa reziste la umezeala, iar pentru ceva mai extravagant puteti alege chiuvete din mozaic din marmura sau pietre semipretioase. Cromatica este iar importanta. Conform tendintelor actuale, merge orice culoare aleasa, singura conditie este sa se integreze perfect si sa fie cat mai apropiata de cea dominanta din baie. Tendintele actuale ne indreapta catre alb, negru sau un maron, nuante metalizate. Chiuvetele pot avea sau nu savoniere, pot fi pe picioare, pe console, pot fi simple, rotunde, duble, suspendate, alegerea unui model depinde doar de gustul fiecaruia. Daca preferati ceva mai iesit din comun puteti lua chiuveta sau lavoar cu suprafata satinata, transparenta, semitransparenta. Nu in ultimul rand, dimensiunile lavoarului sau ale chiuvetei trebuie sa fie adaptate designului si inaltimii celor care le vor folosi, elementele de decor sunt permise, insa nu trebuie sa fie prea multe.

La daletbaie.ro veti descoperi in oferta curenta cele mai inspirate si mai moderne modele de lavoare de pe piata, la preturi pentru orice buzunar, rezistente, din materiale de calitate, cu garantie si forme foarte simplu de integrat in decorul baii dvs. E suficient sa alegeti modelul dorit in functie de necesitati sau sa intrebati echipa daletbaie.ro pentru sfaturi in privinta achizitiei si veti avea cea mai eleganta

No comments:

Post a Comment