Piesele de schimb le ofera o noua « viata » vehiculelor comerciale

Pentru detinatorii vehiculelor comerciale, care parcurg multi kilometri in fiecare zi, este o prioritate si o necesitate sa cunoasca distribuitori de piese de schimb si sa fie la curent cu nivelul calitatii serviciilor prestate de acestia. In cazul masinilor comerciale de tonaj mai mare, cum ar fi camioanele, piesele care urmeaza sa le inlocuiasca pe cele defectate trebuie alese cu minutiozitate. Este importanta cunoasterea unui furnizor de incredere pentru a achizitiona piese de schimb pentru camioane de o calitate care sa adevereasca asteptarile solicitantului.

Deoarece camioanele, comparativ cu alte vehicule comerciale, cum ar autobuzele, sunt fabricate intr-un numar mai mic, ar putea sa fie necesar un timp mai indelungat pentru gasirea tipului piesei de schimb solicitate. De aceea, solicitantii ar trebui sa fie intelegatori si sa-si asume perioada de asteptare pentru a primi piesele de schimb pentru camioane solicitate. Deoarece cei mai multi distribuitori de piese de schimb le importa din strainatate, timpul furnizarii acestora poate fi unul putin mai lung, insa, un avantaj il constituie faptul ca probabilitatea gasirii unei piese de care are nevoie clientul este destul de mare, deoarece sunt mai multe tari in care firma respectiva poate sa-si extinda cautarile. Un avantaj pe care il ofera firmele mari de distributie piese de schimb pentru camioane este reprezentat de reteaua extinsa la nivel national de depozitare a pieselor respective. Este un aspect ce tine de confortul clientului, care nu este nevoit sa se deplaseze la sediul central al distribuitorului pentru a achizitiona piesa de care are nevoie.

Un aspect care tine de calitatea serviciilor oferite de firmele de distributie se refera si la consultanta pe tehnica pe care o pot pune la dispozitia solicitantului. O firma de distributie orientata catre clientii sai, pregatita sa-i consilieze si sa le asigure servicii rapide de furnizare a pieselor solicitate, le castiga increderea si fidelitatea pentru tot restul activitatii pe piata.

No comments:

Post a Comment