Unde isi au locul stalpii stradali?

Parcarile neregulamentare au devenit o problema din ce in ce mai vizibila si deranjanta. Pe langa faptul ca masinile parcate neregulamentar fac traficul sa fie mult mai dificil, pot deveni de asemenea un impediment in deplasarea normala a pietonilor. Pentru a preveni parcarile neregulamentare, inclusiv pe stradutele mici, in fata cladirilor importante sau chiar in fata caselor normale, din ce in ce mai multi indivizi apeleaza la stalpi stradali.

Stalpii stradali sunt, probabil, cea mai simpla si sigura solutie pentru a preveni neplacutele incidente cu soferii care parcheaza neregulamentar. Fiind produsi din materiale rezistente, cum ar fi otelul sau fonta, stalpii stradali reprezinta garantul neocuparii spatiului pe care doriti sa-l delimitati. Pot necesita o autorizatie speciala daca doriti sa-i instalati in locuri publice, de aceea, ar fi recomandat sa va informati putin la autoritatile locale despre actele pe care ar trebui sa le faceti. Dar pentru confortul si linistea d-voastra merita sa va bateti capul si cu partea administrativa. Nu trebuie sa va faceti griji pe partea de rezistenta a stalpilor stradali. Pe langa faptul ca sunt construiti dintr-un material rezistent, au, de obicei, greutatea intre 10 si 15 kilograme si se fixeaza in beton/pamant pana la o adancime de 30 de centimetri.

Stalpii stradali au o inaltime in jur de 1 metru si jumatate, insa nici nu ar fi nevoie de mai mult, deoarece astfel sunt suficient de inalti si masivi pentru a preveni parcarile neregulamentare si a limita accesul in anumite zone. Fara indoiala, aceasta este o solutie sigura si de durata pentru a impune ordine si respect conducatorilor auto, impiedicandu-i sa parcheze in locurile care nu sunt destinate acestui fapt.

No comments:

Post a Comment