Cele mai bune oferte online la pompe submersibile

Fie ca locuiesti in mediul rural sau urban insa stai la casa, fie ca ai un spatiu mare sau unul mic, cert este ca tot timpul in gospodarie e nevoie de cate ceva. Accesorii pentru gradina, furtunuri, vase de expansiune pentru hidrofoare, grupuri de pompare pentru ape curate si multe altele le puteti gasi online la pompe-submersibile

Daca sunteti interesat de o comanda online atunci tot ce trebuie sa faceti este sa accesati rubrica de CONTACT si veti gasi acolo atat programul de lucru cat si adresa sau alte detalii. Pentru o cerere trebuie sa completati cateva campuri precum: numele dvs complet, numarul de telefon, adresa de e-mail si cererea pe care o aveti sau comanda pe care doriti sa o plasati. Adresa la care firma Expert Instal Group poate fi gasita fizic este soseaua Mihai Bravu, Bucuresti, la numarul 520-530 in complexul Axxa Center. Programul de functionare este de la ora 9 pana la ora 18, in cursul saptamanii, asadar de luni pana vineri iar sambata este program scurt, mai exact de la 9 dimineata pana la 14.00 dupa-amiaza. Comenzile se pot face si telefonic sau daca aveti drum, direct la sediu, daca sunteti din Bucuresti. Pe site mai puteti gasi si hidrofoare cu diverse adancimi, de la 9 metri pana la 30 de metru plus, adancime, pompe de apa, de asemenea de diverse adancimi sau pompe submersibile atat pentru apa curata cat si pentru apa foarte murdara. 

Printre produsele comercializate se mai gasesc si automatizari si accesorii pentru pompe, accesorii pentru rezervoare de hidrofor, grupuri complexe de pompare si capace de compozit sau de fonta, sifoane, surse ce nu pot fi intrerupte utilizate pentru centralele termice in mod special si multe altele. La fiecare categorie veti gasi produse de mai multe tipuri si realizate de mai multe firme.

No comments:

Post a Comment