Calculatorul RCA online de la ROMASIG te ajuta sa iei un rca ieftin in doar trei minute

Vrei rca ieftin in doar trei minute? Nu ai timp de alergat prin oras, dar vrei si cea mai buna oferta RCA de pe piata? ROMASIG, broker de asigurare, vine in intampinarea clientilor sai cu cel mai bun calculator RCA online, un mod eficient, rapid si util de a compara ofertele a 12 societati de asigurare in timp real.

Fata de o intalnirea fata in fata cu un broker de asigurare, folosirea calculatorului RCA de la ROMASIG iti va permite compararea obiectiva a ofertelor, fara a te lasa influentat de incercarile de convingere ale brokerului de asigurare, alegerea ofertei celei mai bune de rca ieftin facandu-se dupa cat timp se doreste, fara a exista o presiune din partea cuiva. Se introduc datele personale si datele talonului masinii, se compara rapid ofertele de preturi si se alege imediat cel mai ieftin RCA posibil la ora respectiva. Negocierea este deja purtata de echipa ROMASIG, care va poate ajuta si daca nu sunteti lamuriti sau nu stiti ce sa alegeti. Pentru a intra in contact cu un reprezentant ROMASIG puteti folosi orice fel de canal de comunicare, de la Chat, e-mail, Y Messenger, si pana la telefon-puteti chiar sa fiti sunat de un membru al echipei ROMASIG.

Mai mult, dupa incheierea politei RCA pe 12 luni, inainte cu sapte zile de expirarea acesteia veti fi notificat pentru a reinnoi la timp asigurarea si a nu pierde avantajele oferite de catre aceasta. Livrarea rca ieftin se face prin curier in maxim 24 de ore de la confirmare, in Bucuresti si Craiova e gratuita, iar reducerile din anumite perioade se aplica direct pretului de achizitie, ajungand chiar si la 40%!

No comments:

Post a Comment