Productie spoturi audio Alba Iulia

Sa creezi s-a dovedit in ultimii ani ai societatii noastre moderne romanesti, a fi un mare lucru si desigur si foarte dificil. Iar asta o pot spune mai ales cei care lucreaza in productie spoturi audio Alba Iulia cat si cei care lucreaza in televiziune sau in alte medii de publicitate. Departamentul de productie dintr-un radio este unul dintre cele mai importante. Toate celelalte departamente din structura unui radio, fie ca e vorba de programe, stiri, marketing, vanzari, vor lucra cu productia. Fiecare angajat din departamentele mentionate mai sus trebuie sa aiba minime cunostinte despre productie pentru a putea raspunde tuturor exigentelor legate de jobul sau.

Departamentul de marketing elaboreaza campanii de promovare, iar forma lor finala ajunge la productie. Aici campania de promovare ia forma unor spoturi audio de autopromovare. Departamentul de programe inregistreaza in productie emisiuni si spoturi de autopromovare a acestora. Editarea pieselor muzicale care intra in emisie se realizeaza nu de putine ori aici. Tot dinspre departamentul de programe pleaca anumite comenzi pentru hitmix-uri care dau identitate postului. Departamentul de stiri probabil - mai mult decat toate celelalte departamente, trebuie sa aiba notiuni detaliate despre cum functioneaza departamentul de productie, despre cum functioneaza softurile. Preferabil este ca fiecare radio care difuzeaza stiri sa aiba un studio de productie care sa se ocupe exclusiv de stiri.

Fiecare reporter si fiecare editor, in momentul in care isi concep o stire, o relatare, un reportaj, trebuie sa stie sa-si editeze vocile pe care vrea sa le foloseasca in asa fel incat materialul pentru stiri sa aiba coerenta si sa se incadreze in intervalul alocat unui jurnal de stiri. De asemenea, atunci cand departamentul de stiri decide ca un eveniment este important si ii aloca o mai mare atentie, apeleaza la departamentul de productie pentru diferite semnale audio, care vor insoti materialele de stiri si vor da greutate si dramatism evenimentului.

No comments:

Post a Comment