Cumparati o combina frigorifica de la Whirpool si veti beneficia de avantajele tehnologiei de top

Whirpool este fara nicio indoiala unul dintre cei mai buni producatori de electrocasnice mari de pe piata. Profesionalismul si tehnologia de top inclusa in fiecare dintre aparatele electrocasnice vandute au adus brandul pe podium fara prea mare efort. Meritul este al oamenilor care asigura buna functionare a liniei de productie, dar si a tehnologiilor selectionate pentru a fi incorporate in fiecare produs.

Ca sa ne facem o idee mai buna despre rezultatele acestor viziuni diferite impartasite de Whirpool este suficient doar sa ne uitam la combina frigorifica whirlpool de la rombiz.ro, magazinul online cu cea mai varita gama de electronice si aparate frigorifice. Modelul WBA4398NFCIX are 416 litri volum net total, din care congelatorul ocupa 138 de litri, clasa energetica este A+, garantand un consum mediu anual de 293 KWh. Pe langa prezenta de acum celebrului al 6-lea simt, combina frigorifica are Yfresh Control Aqua, Dispenser Apa, dar si sistem Multiflow si tehnologia No Frost, fara gheata ca agent de racire, care-i asigura o functionare optima in orice fel de mediu si o eficienta sporita. Cele patru rafturi din frigider sunt din sticla, exista si patru suporturi pe usa frigiderului, un compartiment pentru legume si fructe si suport special pentru sticle si oua. In congelator e suficient spatiu de depozitare, sunt trei compartimente, sistemul de dezghetare e automat, iar capacitatea de congelare e de 11 kg pe 24 de ore.

La capitolul functii combina are super racire, sistem antibacterian, control permanent al umiditatii, autonomie fara curent de 28 de ore. Culoarea tip inox si dimensiunile relativ mici o fac potrivita pentru orice spatiu din bucatarie, putand fi pusa in colt sau intr-o debara sau nisa in zid. Garantia oferita este de 24 de luni, exista service autorizat in majoritatea zonelor si suficiente piese pe piata pentru orice tip de reparatie, oricat de complexa.

No comments:

Post a Comment