O rochie eleganta te scoate din impas

Intotdeauna a existat un standard de frumusete. In trecut erau apreciate femeile cu forme rubensiene, apoi totul s-a rasturnat la 180 de grade si au devenit la “moda” femeile slabute. Intotdeuna va exista un tipar “de femeie”, iar revistele de specialitate vor promova o anumita imagine, un anumit tip de femeie. Apoi in functie de asta, de modelul promovat, moda va evolua intr-o directie sau alta. Vor predomina hainele destinate femeilor ce se incadreaza in acel sablon, in acele dimensiuni agreate.

Daca nu te vei incadra in acel sablon, iti va fi ceva mai dificil sa iti gasesti in magazine, produsele pe care le doresti. De exemplu, daca esti mai plinuta si cauti rochii femei elegante intr-un magazine in care predomina anumite masuri si modele ce nu te avantajeaza, iti va fi destul de greu sa te adaptezi. Dar nu imposibil. Poti gasi rochii care sa iti avanatajeze formele si punctele forte si care sa iti ascunda defectele. Daca nu esti mandra de o anumita parte a corpului tau si nu te simti confortabila sa o expui, o poti ascunde, optand pentru o rochie care sa evidentieze alte parti ale corpului pe care tu le consideri atuuri. Ai crede, la o prima tura data prin magazine, ca nu prea exista multe optiuni cand vine vorba de rochii pentru femeile mai plinute, insa lucrurile nu stau chiar atat de dramatic, pe cat crezi. Trebuie doar sa stii sa alegi modelul ce se potriveste conformatiei tale. Tendintele, in cazul femeilor mai plinute, sunt sa se imbrace in haine mai largi, insa nu este neaparat o alegere buna. Trebuie sa iti cunosti corpul si sa fii sincera cu tine, sa stii ce puncte forte ai si ce puncte slabe. Iar mai apoi sa lucrezi cu ceea ce ai pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

Daca ai niste brate mai tonifiate, atunci poti opta pentru o rochie fara maneci, sau cu niste bretelute.Daca insa, nu esti multumita de forma bratelor tale sau te simti un pic cam dezbracata, poti opta pentru o rochie cu maneci si decolteu in V , de o nunata mai inchisa in partea de sus pentru a nu fi foarte tare pus accentul pe decolteu. De preferat, este sa alegi o rochie cat mai scimpla, pe care o poti accesoriza mai apoi. Un sfat util pe care ti-l pot oferi ar fi sa alegi modele de rochii care sa iti marcheze talia, intrucat in acest mod vei crea iluzia unei siluete de tip clepsidra.Spor la cumparaturi!

No comments:

Post a Comment