Prelungeste viata telefonului tau cu cateva trucuri simple

In momentul in care ne cumparam un telefon smart nou ne dorim sa il putem folosi cat mai mult timp. Telefoanele moderne sunt destul de rezistente si pot fi utilizate si cinci sau sase ani fara probleme, mai ales daca sunt in mana unor utilizatori care au grija de ele. Sunt insa cateva trucuri simple care pot prelungi viata telefonului smart fara a fi nevoie de investitii suplimentare si de schimbarea modului de utilizare a dispozitivelor. Un truc simplu pentru a avea telefonul preferat mai mult timp tine de utilizarea unei protectii sporite pentru toate partile exterioare ale telefonului. De exemplu, ii pune folie de sticla de calitate pe ecran, ii punem o husa din piele, intarita, o husa de silicon pentru a proteja si lateralele si butoanele, protectii pentru mufe, ca sa nu intre mizerie si praf.

Pe langa protectie putem sa evitam tinerea telefonului in buzunare de orice fel, unde poate ajunge sa fie supus socurilor si murdaririi excesive. In loc sa il tinem in buzunare putem avea telefonul in rucsac, geanta, in mana, intr-un port special atasat de cureaua de la pantaloni. Alt truc simplu de aplicat pentru a te bucura de telefon mai mult timp tine de modul de incarcare. Nu e suficient sa pui telefonul in priza cand acesta da semne ca nu mai are baterie si sa uiti de el, trebuie sa ai grija sa il incarci mereu exact pana cand acesta te anunta prin semnale sonore si vizuale. In acest fel nu „stresezi” bateria si o poti avea in perfecta stare de functionare mai mult timp. Un truc util pentru a evita cat mai mult posibil o schimbare display iphone, de pilda, este cel legat de utilizarea telefonului doar in momentul in care il putem tine foarte bine in mana si evitarea unor modele care sunt prea mari pentru mana si au spatele fara o aderenta buna.

Da, nu e asa de greu sa apelam la un service pentru o schimbare display iphone, in 30 de minute avem display-ul inlocuit, dar preturile pot fi destul de mari pentru utilizatorul obisnuit si costurile pot fi evitate foarte simplu prin utilizarea corecta. Acestea sunt doar cateva trucuri simple, fiecare poate gasi propriile modalitati de protejare a telefonului si le poate utiliza in diverse situatii pentru a beneficia de dispozitivul modern cat mai mult timp.

No comments:

Post a Comment