Doamna Slav socheaza din nou

Paparatii care lucreaza la mai multe televiziuni din tara, dar si din strainatate sunt cu ochii pe familia Slav in permanenta. Cei doi soti nu reusesc sa se ascunda de ochii presei care ii napadesc cu fel si fel de intrebari.

Aseara, dupa nici o saptamana de la intreruperea de sarcina suferita, Bianca a ales sa urce din nou pe scena. A prezentat mai multe tinute elegante, printre care si o rochie de mireasa. In acest timp in care vedeta defila pe podium, Victor, sotul ei o urmarea indeaproape.

Pana acum familia proaspat intemeiata a ales sa pastreze tacerea in legatura cu momentele controversate traite de cuplu in ultima vreme. Singura declaratie a Biancai in acest sens vorbeste despre o perioada stresanta prin care trece momentan. Aseara, dupa perzentarea de moda, Bianca a fost surprinsa in aeroport parasind tara. Cel mai probabil, din mai multe informatii, a plecat pentru o scurta vacanta in Dubai. Acolo aceasta incearca sa-si rezolve problemele si sa aiba o oaza de liniste departe de ochii televiziunii.

Planurile de  viitor ce le are Bianca nu vorbesc despre o reintoarcere pe ecranul televizorului prea curand, cu toate ca datoreaza multe sticlei. Modelul incearca in continuare sa se faca remarcata ca si femeie de afaceri, lucrand din ce in ce mai mult pentru dezvoltarea brandului ce-i poarta numele.

No comments:

Post a Comment