Impacul cadrului de programare asupra joburilor in domeniu

Una dintre ramurile pe care se pune accent este in zona de securitate. Un dezvoltator cu cunoastere a procedurilor de securitate rudimentare poate avea un avantaj distinct, atunci cand vine vorba de rularea cadrului. Inerent in cadrul platformei este capacitatea de a guverna accesibilitatea executiei.

Cateva dintre domeniile in care platforma va continua sa fie populara este in dezvoltarea de aplicatii mobile. Modelul ofera uniformitate pentru dezvoltarea inteligenta si aplicatiile universale pentru dispozitivele mobile, smartphone-uri, tablete si PC-uri. Desi acest sector de dezvoltare este destul de tanar, cineva cu un anumit grad de competenta cu platforma .Net poate avea un avantaj atunci cand vine vorba de posturile vacante in IT.
Uneori poate fi dificil de a decide care este cel mai bun limbaj pentru dezvoltarea unei anumite aplicatii. Cadrul .Net ramane popular, deoarece ofera suport pentru mai mult de 20 de limbaje de programare. O intelegere globala si apreciere a platformei va permite dezvoltatorilor de a alege cu usurinta cel mai potrivit limbaj dintr-o lista extinsa de biblioteci virtuale. Nevoia de modelare a obiectelor componentea este eliminata, iar cadrul poate interactiona cu usurinta cu alte limbaje.

Ideea de dezvoltare se face mai usor si mult mai repede, deoarece este mult mai intuitiva. Utilizarea cantitatii vase de cod furnizate reduce necesitatea de programare extinsa sau scriere a codului. Adaptarea codului deja scris inseamna ca dezvoltatorii pot fi mai productivi.
Exista zeci de posturi vacante care raman neocupate, si daca se poate demonstra capacitatea de a invata si poate versatilitatea atunci cand vine vorba de aplicarea unor limbaje diferite, nu trebuie sa ne temem de a investiga provocarile din mediul .Net.

No comments:

Post a Comment