Teava de cupru izolata si utilizarile sale

De-a lungul timpului, profesionistii in instalatatii sanitare sau termice au intrebuintat diferite materiale pentru realizarea circuitelor de instalatii, insa nu mai este un secret pentru nimeni ca preferatul tuturor instalatorilor ramane cuprul.

Avantajul major al cuprului este acela ca nu rugineste, si astfel cuprul poate fi folosit atat la instalatii de alimentare cu apa cat si instalatii termice, si chiar pentru instalatia de gaz. Un alt avantaj extrem de important atunci cand pentru instalatii este folosita teava de cupru este faptul ca sunt eliminate bacteriile si virusii din apa care circula pe instalatie, ei fiind anihilati de cupru (asa cum si vasele pentru gatit din cupru sunt preferabile, tocmai din acelasi motiv). Fara sa mai vorbim ca durata de viata a unei tevi de cupru este mai mare decat durata de viata a oricarui alt tip de teava disponibila in comert pentru instalatii. Teava cupru izolata este ideala pentru instalatiile termice, aducand un plus de cononomie de energie si protejand mediul inconjurator, datorita tehnologiei avansate folosite pentru producerea lor. In plus, teava de cupru izolata poate fi folosita si pentru instalatii de panouri solare, instalatii exterioare si incastrate, are o rezistenta la conditii atmosferice extreme si o mai mare rezistenta la oboseala mecanica. Pentru cei interesati de realizarea unei instalatii termice eficiente din punct de vedere al consumului de energie pe viitor si eficienta ca si costuri in timp, ofertele de teava de cupru izolata de la shop-einstal.ro sunt printre cele mai bune existente pe piata, teava fiind disponibila atat la metru cat si la colac.

Izolatia tevilor de cupru Talos Ecutherm este realizata din PEF (polietilena reticulata extrudata), care formeaza o substanta spumoasa cu microcelule inchise, care este acoperita de o membrana exterioara protectoare din polietilena, formand astfel o bariera care protejeaza teava de cupru si ii confera o mare versatilitate in ceea ce priveste tipurile de instalatii si mediile in care poate fi folosita.

No comments:

Post a Comment