Copilul tau este mereu in pas cu moda

O plimbare alaturi de baietelul sau fetita ta poate fi una speciala daca tinuta cocheta si moderna a copilului ii face pe cei din jurul vostru sa intoarca capul admirand-o. Accesul neingradit la tot ce inseamna informatie de ultim moment, din toate domeniile, le-a permis mamicilor si micutilor sa fie la curent cu toate tendintele din moda. Astfel, micutii au ajuns sa se identifice cu Hannah Montana sau Harry Potter si sa aiba pretentii vestimentare de adevarate vedete din lumea modei. mydressing.ro, boutique-ul elegant unde poti gasi haine second-hand si outlet la preturi accesibile, are incaltaminte si imbracaminte pentru copii special aleasa pentru ca micutul tau sa fie mereu la moda.

Moda toamna-iarna 2014 la copii include culori tomnatice – gri, verde inchis, poate albastru si chiar negru. Dupa cum vei observa, pe mydressing multe din hainutele pentru fetite si baietei poarta aceasta amprenta a anotimpului mohorat. De exemplu, pentru fete si baieti, oferta cuprinde camasi, fuste, jachete, geci, paltoane, pantaloni, pulovere si veste sau rochii si sacouri mai grosute, toate aliniindu-se tendintelor dictate de moda pentru toamna 2014. Fetitele se pot bucura de hainutele de la mydressing in care rozul e culoare predominanta, insa pot avea surpriza sa gaseasca si articole vestimentare in care verdele e combinat cu portocaliul sau albastrul e combinat cu rosul. Rochitele comode, din bumbac se poarta si ele toamna asta, asa ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba domnisoarei tale. O tendinta vestimentara din acest sezon care nu trebuie neglijata e preferinta pentru pantalonii din bumbac, cu o croiala clasica, pe care micutii ii vor adora si pe care-i poti gasi la preturi foarte mici pe mydressing.

Nu uita si de accesorizarea tinutei micutului care este foarte importanta daca vrei sa fie cu adevarat elegant si rafinat. Produsele comandate au garantie 30 de zile, se pot returna in 10 zile de la primire daca constati ca au defecte, sunt 100% originale si corespund standardelor de calitate dictate de brandurile renumite de la care provin.

No comments:

Post a Comment