Ti s-a stricat statia radio CB? Inlocuieste-o cu Statiile radio President si economiseste bani

La o anumita perioada de timp statiile radio CB incep sa se uzeze, piesele mai pica si esti nevoit sa iti iei unele noi. Daca ai ceva cunostinte in legatura cu lumea radio transmisiunilor vei sti ca singurele statii radio CB care au trecut testul timpului si au garantie de 5 ani sunt Statii radio President. Usor de montat si cu dimensiuni micute, un ecran marisor, cu tehnologie moderna si componente de calitate superioara, aceste Statii radio President sunt recomandate oricarui tip de sofer, cu mai multa sau mai putina experienta in utilizarea statiilor radio CB.

Culorile ecranului se pot schimba in portocaliu sau verde, de exemplu, intensitatea luminii se poate regla, afisarea numarului canalului si frecventei, standardului de tara este usor de localizat pe display. Emiterea semnalului statiilor radio President se poate face in patru moduri, ANL-ul se activeaza automat, iar sunetele de fundal se diminueaza imediat. Mai exista totusi si butunoul Clarifier, la unele modele de Statii radio President, care permite imbunatatirea considerabila a calitatii sunetului redat si receptat de statia radio CB. Daca se doreste reglarea manuala a nivelului sunetului, gama de Statii radio President cuprinde si modele cu Squelch manual, pentru reglarea nivelului sunetului. Butonul pentru Mic Gain are doua presetari utile atunci cand soferul vrea sa seteze rapid prin apasarea butonului. Functia TOT, regasita la unele modele de statii President, asigura intreruperea transmisiei mesajului atunci cand durata depaseste trei minute. Alaturi de ea, functia CTCSS il lasa pe sofer sa codeze un canal si comunicarea viitoare e posibila doar cu cateva persoane care cunosc codul respectiv si au si ei functia pe statia radio CB. In plus, se pot memora pana la 8 canale, schimbarea lor fiind instantanee la nevoie.

In oferta promotionala de statii radio CB President de pe cbmania.ro, la orice statie radio cumparata se primeste gratuit antena Wilson Little Wil, cu o putere de amplificare exceptionala si un design care se potriveste oricarui tip de autovehicul! Asadar, nu mai pierde timpul si intra chiar acum pe cbmania.ro, magazin online specializat in vanzarea de echipamente de comunicatii, si profita de preturile si ofertele uimitoare!

No comments:

Post a Comment