Ce trebuie sa vezi alaturi de Disney la Paris

Disneyland Resort Paris - parc de distractii din estul orasului face parte din aglomerarea urbana a Parisului. Tot aici, in aceeasi ordine de idei, putem vorbi si de: La Défense - complex major comercial, de birouri si teatre; tot aici este amplasat si Grande Arche. Palatul de la Versailles - fostul palat regal in orasul Versailles din sud-estul Parisului (23 km), trebuie trecut tot in aglomerarea urbana a Parisului, oras reprezentativ pentru Franta fiind si cea mai mare atractie turistica a Frantei.

Basilica Saint Denis este o catedrala gotica foarte veche si loc de veci al multor monarhi francezi, aflata in nordul orasului, care atrage multe priviri curioase ale turistilor in fiecare an. Dar Disneyland Paris este cu siguranta un loc in care atat dultii cat si cei mici isi doresc sa ajunga, sa se costmeze in persoanejele preferate si sa lase loc copilariei in viata lor, indiferent de cat de in varsta ar fi. Iar daca ai nevoie de un transfer Disney Beauvais, atunci indicat ar fi sa te interesezi din timp ca sa nu pierzi multa vreme si in nici un caz sa nu ratezi distractia din alte zone si categorii turistice.

Cat despre cartierele si suburbiile Parisului iata ce ar trebuie sa iti starneasca curiozitatea: Montmartre - zona istorica aflata pe o colina, unde se afla si Basilique du Sacré-Cœur si care este faimoasa si pentru cafenelele si atelierele multor artisti importanti, Champs-Élysées - una dintre cele mai faimoase strazi din lume, un bulevard de obicei plin de turisti, Rue de Rivoli - magazine elegante pentru turisti; mergand catre Place de la Bastille se poate vedea si Opera din Paris, Place de la Concorde - piata din care porneste Champs-Élysées, cunoscuta in trecut ca Place de la Revolution, locul obeliscului si al ghilotinei cat si Place de la Bastille - actuala piata, este locul unde se afla Bastilia pana la Revolutia Franceza.

No comments:

Post a Comment