Pisicute cu o cariera de invidiat

Chessie, purtatorul de cuvant al corporatiei. Chessie a fost pisica-purtator de cuvant al unei companii de cale ferata din Ohio. Cariera si-a inceput-o in 1933, intr-o reclama tip print unde erau mai multe pisicute si un slogan extraordinar de catchy: „Sleep like a Kitten”. Pisicuta si-a castigat rapid popularitatea si a aparut in campanii si in calendarele „Chessie”. Compania de cai ferate a luat mai multe pisici si si-a ales si o mascota pe nume Peake. Timp de 50 de ani Chessie a fost purtatorul de cuvant al companiei si un fel de manager de brand. In 1986, au renuntat la ea cand compania a fost cumparata de o alta mai puternica, care nu si-a mai dorit pisicuta simpatica si somnoroasa.

Chase No Face, pisica-terapeut. Putine animalute au avut un inceput al vietii asa de dramatic cum l-a avut Chase No Face. Cand avea doar cateva saptamani, a fost lovita din greseala de o masina. Desi a supravietuit, ea a ramas fara o labuta si foarte deformata-si-a pierdut fata. Chiar si dupa reconstructia plastica, Chase nu a putut arata normal, fata fiind o adunatura de tesuturi, ochi loviti si vase de sange. Cu toate ca arata infiorator-ti-e mila si in acelasi timp ti se face rau cand o vezi-si-a gasit o familie care sa o adopte. Asistenta veterninara care a adoptat-o a ingrijit-o, acum nu mai are dureri, socializeaza cu toata familia si cu animalele din jurul sau-i se mai administreaza uneori picaturi pentru ochisori pentru ca nu mai are pleoape. A reusit sa-si gaseasca si un loc de munca-animalele isi gasesc loc de munca, oamenii nu, ce paradoxala situatie…-ca terapeut pentru oamenii desfigurati-e purtata prin spitale si scoli unde exista oameni desfigurati si li se spune povestea ei si cum a reusit sa supravietuiasca cand nimeni nu-i dadea nicio sansa si sa se integreze foarte bine in societate-bine, la nivelul ei, de pisica. Chase No Face are si un blog si o pagina de Facebook.

Tardar Sauce. Este cea mai recognoscibila fata in lumea modelingului. Grumpy Cat s-a nascut in aprilie 2012 si e tare jucausa si dragalasa. Vorbim de o pisica, desigur. E scunda, mai tot timpul pare nervoasa si are niste picioare cam lungi pentru corpul ei, dar Tardar Sauce este perfect sanatoasa si gata de munca. Desi e o pisica de casa foarte cumintica, a devenit foarte populara pe internet din cauza mutrisoarei incruntate-valoarei ei pe internet e estimata la 1 milion de dolari-asista la sedinte foto pentru fel de fel de proiecte si pentru asta castiga binisor. Ba chiar a primit si o oferta de film anul trecut, sa apara intr-un rol care cu siguranta ii va aduce un succes infinit mai mare.

No comments:

Post a Comment