Jachete casual barbatesti

Stilul casual este unul dintre cele mai folosite stiluri vestimentare, mai ales atunci cand vine vorba despre barbati. Insa pentru cei care inca nu au imaginea exacta a ceea ce inseamna casual e bine de stiut ca este vorba despre un stil care inspira confort si de cele mai multe ori o anume eleganta.

Casual poate insemna atat costume cu sacou si pantalon, insa cu un croi mai lejer, poate insemna si camasi purtate cu jeans clasic sau chiar slim, poate insemna si pantaloni de in cu mocasini, dar poate insemna si o jacheta barbati asortata la pereche de jeans si incaltaminte lejera. Pentru ca este toamna, iata care ar fi cateva tipuri de jachete barbatesti care se potrivesc stilului casual si care pot fi purtate in diferite momente ale zilei.

Jacheta din piele barbateasca – care poate fi croita in stilul jachetelor de motor, sau poate fi o jacheta de tipul celor de la http://www.grandprix-originals.ro, care imprima un aer de bad boy si se potrivesc perfect barbatilor activi dar si celor pasionati de curse auto.

De asemenea, jacheta din piele care se potriveste zi de zi la birou este jacheta slim, cu fermoar foarte fin sau cu capse, cu guler scurt, ideala atat in tinute cu jeans si camasa, cat si in tinute cu pantaloni tip costum. Un alt tip de jacheta barbateasca potrivita pentru tinute casual este jacheta bomber. Este vorba despre o jacheta scurta, cu elastice in talie si la maneci. Acest tip de jacheta are un croi lejer, si poate avea adesea inserturi din blana naturala sau artificiala, la guler sau la maneci si in talie.

Jacheta bomber poate fi confectionata atat din piele cat si din alt tip de materiale, in functie de preferinte. Un alt tip de jacheta casual pentru barbati este pardesiul sau trench-ul, mai potrivite pentru birou sau intalniri business. La polul opus, pentru timpul liber, tot la capitolul jachete casual putem incadra si geaca de colegiu, potrivita pentru iesiri relaxate cu prietenii, de pilda.

No comments:

Post a Comment