Filtre de apa de la La Fantana

Corpul nostru are in componenta sa, pe langa numeroase vitamine si minerale, diferite tipuri de lichide speciale, prin care si banala apa. Peste 70% din corpul uman e format din apa, un element fara de care nu am putea trai. Zilnic trebuie sa bem apa ca sa fim sanatosi, iar inima si restul organelor sa poata functiona in parametri normali. Pentru majoritatea oamenilor, principala sursa de apa e canalul din apartamente sau de la case. Totusi, apa care curge la robinet nu mai e demult potabila, asa cum se pretinde, de vreme ce tevile sunt vechi, tratarea apei se face cu foarte mult clor, diferite bacterii pot rezista la aceste tratamente.

Ce e de facut in aceasta situatie? O solutie la indemana ar fi sa cumparam filtre de apa, niste dispozitive revolutionare foarte usor de montat si care isi fac treaba de minune atunci cand vine vorba de purificarea apei de microorganisme daunatoare si diferiti agenti ce ne pot imbolnavi. La Fantana, brandul cu cele mai bune solutii de purificare apa de pe piata, va poate garanta prin fiecare produs cumparat din gama filtre apa ca fiecare pahar de apa pe care il veti bea dupa montarea aparatelor de purificare va fi 100% curat.

Filtrul de sedimente e ideal pentru rugina sau nisipul care va pot distruge flora intestinala, filtru pre-carbon scoate clorul rezidual din apa, dar si solventii si pesticidele. Ultrafiltrul distruge toti microbii, filtrul post-carbon este special gandit pentru a da apei gustul si mirosul natural, dar si aspectul placut. In plus, daca se doreste, se poate folosi si o lampa UV care distruge absolut toti virusii si toate bacteriile care au mai trecut de celelalte filtre inteligente.

Inlocuirea de  filtre apa se poate face la anumite perioade de timp predefinite, in functie de pachetul cumparat, intretinerea filtrului depinzand doar de modul in care e folosit si de cat de plina de impuritati este apa ce urmeaza a fi purificata.

No comments:

Post a Comment