Cum tratam hemoroizii

Hemoroizii sunt de asemenea o problema a omului modern si sunt cauzati de constipatie, de venele varicoase din jurul colonolui, de o alimentatie necorespunzatoare, congestii ale ficatului si incordare. Acestea pot fi corectate prin alimentatie, adaugand fibre alimentare, ierburi astringente, vitaminele C, E, B - complex si fructe de padure (care au proprietatea de a intari vasele de sange).

Alte cauze ale acestei afectiuni mai sunt: viata sedentara, stresul, iritabilitatea, ingrijorarea excesiva sau activitatea sexuala in exces. Hemoroizii implica durere atat in rect, cat si dureri de spate, de coapse, in partea de jos a abdomenului si in vezica urinara.Lipseste pofta de mancare. Acest gen de hemoroizi sunt durerosi, uscati si eu crapaturi. Lor le sunt de folos comprese calde cu uleiuri esentiale carminative. Hemoroizii tip Pitta sunt umflati, rosii, cu sangerare multa, cu senzatii de arsura si usturime dupa eliminarea materiilor fecale. Vor aparea senzatii de sete, de foame, iritabilitate si manie. Toate acestea pot fi estompate cu ajutorul compreselor calde cu uleiuri esentiale carminative specifice acestui tip.

Mai exista si un alt tip de hemoroizi, acestia sunt mari, umflati si insotiti de dureri surde. Ei sunt in general o acumulare de flegma si grasime. Scaunele vor fi cu mucus, iar persoana in cauza va suferi de raceala cu tuse, ii va curge nasul, va saliva excesiv si va avea un gust dulce in gura. El va putea folosi cu succes comprese locale calde cu uleiuri esentiale carminative specifice. Uleiurile esentiale de smirna sau chimion puse in comprese calde sunt binevenite pentru toate tipurile constitutionale.

1 comment:

  1. Cele mai bune tratamente pentru hemoroizi sunt tratamentele naturiste. Eu am scapat de aceasta boala cu ajutorul tratamentelor naturiste. Cele mai bune tratamente naturiste sunt fibrele si ceaiul. Eu am facut o cura cu fibrele de la Hemostop. Va doresc multa sanatate.

    ReplyDelete