Ai creante multe de recuperat?

Criza economica aproape ca a infundat firmele si societatile in datorii. Daca inainte de 2008, datoriile pe care le aveau chiar si marile firme erau de ordinul miilor de lei, acum ele au ajuns de ordinul sutelor de mii sau milioanelor. La ora actuala, firmele mici si mijlocii sunt cele mai afectate de datorii si imposibilitatea recuperarii totale a creantelor.

Dar situatia se poate schimba radical cu ajutorul unui avocat bun recuperari creante Timisoara pe care-l puteti gasi doar la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii. Creantele civile sunt cel mai greu de recuperat, insa cu avocati buni din timisoara si ele se pot recupera complet, fie ca vorbim de imprumuturi, plati, facturi neachitate, nerestituite, datorii de orice fel. La nevoie se pot obtine informatii complete despre datornici si daca pot avea garantii reale constituite, daca debitorul a mai avut executari silite, daca se afla in insolventa sau pe cale sa intre in insolventa. Tot cu avocati buni din timisoara specializati in recuperare creante se pot redacta somatii de plata si notificari pentru debitorii care refuza sa-si achite drepturile banesti, datoriile catre partea care i-a reclamat. Atunci cand exista intelegere totusi din partea ambelor parti un avocat bun recuperari creante Timisoara poate sa va reprezinte la concilierea directa care, de cele mai multe ori, poate duce la anularea oricaror viitoare procese si recuperarea creantelor in cel mai scurt timp, pe cale amiabila.

Prin mediere si conciliere directa poate fi pus capat si litigiilor civile care pot dura luni buna daca nu exista intelegere. Dupa ce partile s-au inteles sa fie platite creantele in totalitate, avocatii se vor asigura ca se platesc creantele civile prin contactarea debitorilor si trimiterea unor notificari angajatorilor debitorilor. Nu in ultimul rand, se poate oferi asistenta juridica de calitate daca apare executarea silita fie la debitor, fie la creditor.

No comments:

Post a Comment